Названо найбільш очікувані українцями торгові марки

Названо найбільш очікувані українцями торгові марки
Торгові марки IKEA та H&M, Pizza Hut і Starbucks очолили списки міжнародних мереж магазинів, ресторанів і кафе, появи яких більше за все чекають українці.

Такі дані компанія GfK Ukraine отримала під час опитування у січні інтернет-користувачів у віці 18-45 років, що проживають у містах із населенням більше 500 тис. чоловік, пише Корреспондент.

Згідно з дослідженням, магазини товарів для дому IKEA (46,8% тих, що проголосували) і магазини одягу H&M (39,4%) є лідерами серед брендів міжнародних мереж магазинів, яких не вистачає українцям. Третє і четверте місця поділили магазини техніки Apple Store (30%) та одягу Hugo Boss (29,8%). Мережа гіпермаркетів Walmart посідає п'яте місце з показником у 25,8%.

У компанії наголошують, що торговельну мережу H&M вдвічі частіше називали жінки, ніж чоловіки, у яких цей бренд не увійшов до ТОП-5. Однак у чоловічий ТОП-5 потрапила мережа супермаркетів Tesco.

Крім того, згідно з дослідженням, до трійки лідерів серед міжнародних мереж кафе і ресторанів увійшли Pizza Hut (49,5%), Starbucks Coffee (39,6%) та Burger King (38,5%).

Мережа піцерій Pizza Hut є безперечним лідером і в жінок і в чоловіків, однак жінкам частіше бракує кав'ярень Starbucks Coffee та Costa Coffee, тоді як чоловікам - ресторанів швидкого харчування Burger King.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З їжі - все отрута!!!
Відповісти
Останні новини
Названо найбільш очікувані українцями торгові марки
04 лютий, 2013, 19:00