Свято молодості і таланту: у луцькому виші обрали «Miss and Mister TF - 2018». ФОТО

Свято молодості і таланту: у луцькому виші обрали «Miss and Mister TF - 2018». ФОТО
У Луцькому національному технічному університеті 29 березня обирали «Miss and Mister TF - 2018».

За титул найкрасивіших «агентів 007» боролися 10 студентів технологічного факультету: .Анастасія Максимук, Богдан Федорчук, Олександра Зеленко, Орест Ковальчук, Богдана Решетило, Андрій Торчило, Ганна Костючок, Денис Коменда, Анастасія Чак та Іван Ковбасюк, - пише інформаційний відділ Луцького НТУ.

Почесними журі заходу були відповідальний за безпеку учасників Повстяний Олександр Юрійович, Самчук Людмила Михайлівна, Куцик Сергій Леонідович, Боярська Інна Володимирівна та Сиротенко Олена Юріївна.

Перший конкурс мав назву «Допит», кожен бажаючий з зали міг задавати питання. Так, «агенти» розповідали про важливі риси майбутніх короля та королеви Луцького НТУ, про свою життєву позицію. Також конкурсанти уявляли себе ректором, вносячи свої корективи у навчальний процес. Довелося навіть мізкувати над тим, хто переможе у битві між Дідом Морозом та Санта Клаусом.

Наступним випробуванням для учасників стала місія «Спецвміння». Тож, Анастасія Максимук продемонструвала присутнім майстерний фристайл, а Іван Ковбасюк професійні футбольні навички. Богдана Решетило виявилася здібним фотографом. Денис Коменда та Анастасія Чак станцювали запальні танці. Андрій Торчило проник в душі кожного, декламуючи «Заповіт» Тараса Григоровича Шевченка. Олександра Зеленко вразила залу дивовижними картинами, які вона пише власноруч. Ганна Костючок також створила романтичну світлину, продемонструвавши цей процес на відеоролику. Богдан Федорчук, своєю чергою, виконав на гітарі популярний зарубіжний хіт. «Агент» Орест Ковальчук же розважав публіку сольним гумористичним виступом.

Аби дати можливість конкурсантам перевести подих, на сцену вийшла студентка Богдана Будчик з піснею Еліс Мертон «No Roots».

Наступною місією була «Переатестація» - агенти складали іспит на уважність, відповідаючи на тестові питання про фільм «Містер і місіс Сміт». Останнім та заключним конкурсом стало «Дефіле».

Відтак, опісля підрахунку оцінок відбулося нагородження учасників: міс та містером екстравагантність стали Анастасія Максимук та Андрій Турчило; міс та містером оригінальність визнали Анастасію Чак та Богдана Федорчука; міс та містером неповторність обрали Анастасію Чак та Івана Ковбасюка; міс та містер Х – Богдана Решетило та Іван Ковбасюк; віце-міс та віце-містер – Ганна Костючок та Орест Ковальчук. І нарешті почесними «Miss and Mister TF - 2018» стали Олександра Зеленко та Денис Коменда.

Відтак, володарі титулу зможуть 11 травня поборотися за звання Короля та Королеви Луцького НТУ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Свято молодості і таланту: у луцькому виші обрали «Miss and Mister TF - 2018». ФОТО
30 березень, 2018, 15:28