Луцькі дітлахи ліпили свічки з воску

Луцькі дітлахи ліпили свічки з воску
У рамках проекту «Крок до себе» школярів у Луцьку навчають, зокрема, ліпленню з воску.

Майстер-клас відбувся у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, – повідомляє IA ZIK.

Діти познайомилися, як працювати з бджолиним воском. Віск – це ідеальний матеріал для дітей шкільного віку. Окрім того, що він натуральний, ароматний і просто дуже приємний на дотик, він ще пластичний і одночасно пружний. Віск дає дитині відчуття тепла, зігріває дитячі ручки.

Робота з ним потребує від дитини певних фізичних зусиль, розвиває моторику і чутливість кистей та пальців рук, до того ж ліплення заспокійливо впливає на нервову систему вцілому. Під час ліплення розвивається відчуття міри, ритму, простору, розуміння гармонії та цілісності світу.

Дітки дізналися природу створення бджолиного воску, важливість та екологічність даного матеріалу, цікаві факти про мед та віск як продукт бджільництва. Разом з волонтерами створювали свічки-кораблики, а також на завершення власноруч створили прекрасні сувеніри на святковий Пасхальний стіл у вигляді свічечок з вощини. Дітки захопилися процесом оздоблення власного витвору, а наостанок отримали чудові смаколики з медівні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі дітлахи ліпили свічки з воску
30 березень, 2018, 21:05