Савченко «майже знайшов» керівника апарату

Савченко «майже знайшов» керівника апарату
Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко розповів, що поки що у пошуках першого заступника. Керівника апарату він майже знайшов.

Про це він повідомив 30 березня під час інтерв'ю суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд. LIVE», - пише Конкурент.

Олександр Савченко зазначив, що мав співбесіди з двома кандидатами-волинянами на посаду керівника апарату. Це люди, які працювали в райадміністрації, бізнесі.

«Один начебто погодився, по очах бачу, що дуже ефективний. Другий так собі. Буду обирати, але, слава Богу, що знайшов на цю важливу посаду людину», - сказав Олександр Савченко.

Імен він не назвав. Щодо кандидата на першого заступника, то Савченко зазначив, що поки що йдуть перемовини. Голова Волинської ОДА вказав, що для нього немає значення чи буде ця людина місцева чи приїжджа.

«Він повинен бути робочим конем. Сидіти в кабінеті і голову не піднімати. Так само, як і керівник апарату», – зазначив Савченко.

Він вказав, що робота керівника апарату та першого заступника досить ненормована і важка, потребує постійної присутності.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Савченко «майже знайшов» керівника апарату
30 березень, 2018, 23:00