Савченко розказав про стосунки з Палицею

Савченко розказав про стосунки з Палицею
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко з часу свого призначення ще не встиг зустрітися із головою Волинської облради Ігорем Палицею.

Про це він розповів в інтерв'ю суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд. LIVE», - пише Конкурент.

«Розмовляв телефоном (з Ігорем Палицею). Ще не зустрічався. Зустрічався з його помічниками. Напевно, певні були складності, що Володимир Петрович (Володимир Гунчик, екс-голова Волинської ОДА), і в принципі він правий як губернатор, не зустрічався з якимись помічниками. Є відповідність, паритетність поведінки, тому губернатор повинен зустрічатися із першою особою. Сьогодні мені треба виконувати завдання, тому я готовий зустрічатися з будь-яким представником, який приймає, або може передати рішення. Ігор Петрович десь у від'їзді, він повинен на днях приїхати. На сесії ми точно зустрінемось», - зазначив Олександр Савченко.

Він також додав, що не визнає слова «Це неможливо», відповідаючи на питання ведучого Тараса Шкітера щодо можливого не досягнення порозуміння між виконавчою владою та представницьким органом.

Він також додав, що провів розмову із фракцією «БПП» в обласній раді і має намір зустрітися із усіма. Також він додав, що планує відвідати засідання всіх комісій обласної ради.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слухала інтерв"ю пана Савченка на ТК "Аверс". Після фрази "крадуть більше, ніж треба" - переключила.Відчувається, що донедавна цей пан спілкувався лише ментовською мовою, запозиченою у наших північних сусідів.
Відповісти
А в Україні є губернії? "Губєрнатор" - мусор він і в Африці мусор...
Відповісти
Останні новини
Савченко розказав про стосунки з Палицею
31 березень, 2018, 14:05