На Волині – черги на кордоні

На Волині – черги на кордоні
Перед Великоднем у пунктах пропуску на в’їзд в Україну почали утворюватися черги з автомобілів, особливо на українсько-польській та українсько-білоруській ділянці кордону.

Це пов’язано з тим, що значна кількість громадян України, хто працював за кордоном або перебував за межами країни з метою навчання, повертаюся на пасхальні свята додому, - повідомили у Луцькому прикордонному загоні.

Зокрема станом на 12.30 перед пунктом пропуску «Ягодин» накопичилось близько 600 транспортних засобів на в’їзд в Україну. А перед пунктом «Доманове» у черзі стоять приблизно 100 автомобілів. Інформацію про кількість транспортних засобів отримано від колег з Польщі і Білорусії, а також консультаційний пункт «Дорохуськ».

Зазначимо, з української сторони черг в усіх пунктах пропуску немає.

«Державна прикордонна служба України вживає всі заходи для забезпечення комфортного, безпечного та максимально швидкого перетину кордону громадянами, звертається до громадян бути організованими під час перебування у чергах та не створювати передумов для порушення законодавства, намагаючись об’їхати інших учасників руху, і закликає всіх подорожуючих та автоперевізників враховувати ситуацію на кордоні під час вибору маршруту подорожей», - йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У пунктах попуску? Хах і таке буває
Відповісти