Вдарив патрульного та чинив супротив: в Ковелі затримали агресивного водія

Вдарив патрульного та чинив супротив: в Ковелі затримали агресивного водія
За невиконання законних вимог патрульних і пошкодження форменого одягу водієві-порушнику з Ковеля загрожує кримінал.

31 березня в Ковелі, під час охорони публічної безпеки та перекриття руху по вулиці Незалежності, де відбувався міський ярмарок, екіпаж патрульних побачив Toyota Land Cruiser, водій якого зупинився під знаком 3.34 (зупинку/стоянку заборонено), - повідомили в Управлінні патрульної поліції у Волинській області.

Інспектори попросили чоловіка перепаркуватись, однак той відреагував агресивно, не представлявся, документи показувати відмовлявся.

Більше того, сів в автомобіль і розпочав рух в бік одного з патрульних, загрожуючи його життю й здоров’ю.

Інший інспектор почав затримувати водія, але той ігнорував законні вимоги правоохоронця, чинив опір і розірвав кишеню на однострої поліцейського та завдав йому удари в обличчя.

31-річного порушника – мешканця Ковеля - затримали. За порушення правил зупинки/стоянки оформили відповідну постанову. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Йдеться про можливе відкриття кримінального провадження за ст. 342 ККУ (опір правоохоронцям).

На відео з нагрудних камер поліцейських та з телефону громадян видно, що водій ігнорує законні вимоги патрульних, а за кілька хвилин цей конфлікт переріс в сутичку з полісменами, і чоловік наносить удар ногою:




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полійейські цого дебіла повинні були без мови положити мордою об асфальт ,а не розводити з хамом полеміку .Порушив закон -відповідай .
Відповісти
Газом (тереном) таких ідіотів треба травити!!!
Відповісти
В США він би в кращому випадку корчився від болю на землі від електрощоку, а в гіршому - від кулі в животі.
І суд би йому дав реальний термі. І сидів би він чемно.
А наш суд випише штраф.
Громадськість має щахищати себе і вимагати покарити суворо порушника. За напад і побиття поліцейського дати реальний строк, щоб інші розуміли, як таке бикоцтво закінчується.
Відповісти
....що то за біда така, баба на пасажирському сидінні, все знає....верищить і не вглохне? - багато собі в Ковелі дозволяють.... Там процвітає хамство, наркотики і т.д.
Та я в шоці, як так хамськи відповідати патрульному(((!!! За кордоном він ротик не відкриває, а "сцинь", а тут герой.....боїться Цариця його 50 метрів непройде
І байдуже їм (рідним), що дитина, яка сидить на задньому сидінні всмоктує цю хамську поведінку, як губка - бидлота і все!


Відповісти
В Штатах вже б застрелили.Скільки цей хаос буде ще тривати в моїй країні?
Відповісти
Хотів би пробачити, як би це ковельське бидло так само почало бикувати до польського поліцая...
Там би оби двоє були схожі на чеширських котів, бо знають, що панькатись не будуть з ними, штраф, тюрма і депортація.
Так і в нас потрібно зробити - обмежувати право користування авто на півроку - нехай постоїть на штрафмайданчику, а він пішки походить, чи виїзд за кордон на 3 роки, але щоб не суд то вирішував, а покарання було автоматичним і порушення фіксовано автоматично.
Тоді мажоріки будуть культурніші.
Відповісти
3.34 “Зупинку заборонено”. Забороняються зупинка і стоянка транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу).

Вроде все понятно и правильно. Остановился в зоне действия знака, получай минус 250 грн из семейного бюджета. Однако, не совсем все так и правильно. Существует ряд условий, при которых знак 3.34 становится действующим и законным. Рассмотрим все по порядку.

В правилах дорожного движения, в п. 8.2 со значком 1 написано следующее:

«Дорожні знаки застосовуються відповідно до цих Правил і повинні відповідати вимогам національного стандарту»

У населених пунктах дорожні знаки 3.34—3.37 повинні застосовуватись з табличками 7.2.2—7.2.6, 7.4.1—7.4.7,7.5.1—7.5.6,7.18.

И дальше:
Допускається застосовувати знак 3.34 разом з розміткою 1.4

Другими словами, говоря, что в городе, знак 3.34, который установлен без табличек «Зона действия знака» и возле которого нет желтой линии, не соответствует принятым правилам дорожного движения и ДСТУ 4100-2002. А таких несоответствий до 90% из всех установленных знаков 3.34 в нашем городе!
Данное несоответствие, которое допустили дорожные службы и недосмотрели полицейские, не оправдывает «быковатого» водителя, но и не дает морального и юридического права полиции выписывать штрафы.

Конечно, сказывается, что реальной подготовки полицейских, у нас в стране, не было. Каких-то два-три месяца обучения, во время которого будущим полицейским, кроме «короны на голову», ничего не дали, потрачены в пустую. Но мы должны всегда знать свои права и заставлять полицию строго соблюдать законодательство Украины.
Відповісти
Довічно позбавлення прав керування !!!
Відповісти
Водій- бичара. Шо важко відїхати ? Тож нормально попросили.
Відповісти
Водій- бичара. Шо важко відїхати ? Тож нормально попросили.
Відповісти
В штатах одні закони а в нас все пох.й і так буде завжди.
Відповісти
Останні новини
Вдарив патрульного та чинив супротив: в Ковелі затримали агресивного водія
31 березень, 2018, 23:15