У Ковелі закривається комп'ютерний клуб, на який скаржилися, - Кошарук

У Ковелі закривається комп'ютерний клуб, на який скаржилися, - Кошарук
У Ковелі закривається комп'ютерний клуб, на який скаржилися, - повідомив депутат міськради та заступник голови ОДА Сергій Кошарук.

"Нещодавно на сесії Ковельської міської ради заслуховували інформацію про роботу поліції. Наголосив на необхідності більше зосередити увагу на ті заклади, біля яких часто відбувається порушення громадського порядку. Окремі виклики патрульної поліції сталого ефекту не дають. Потрібно запроваджувати більш дієві інструменти взаємодії городян, правоохоронців, влади, громадських організацій, бізнесу", - пише він у Facebook.

"Від фракції Солідарність закликав ковельчан об'єднуватися, щоби спільно дбати про порядок у нашому місті. Дякую активістам з Національного Корпусу за активні дії у проведенні обстеження комп'ютерних клубів та інтернет кафе, а також спонукання працівників закладів подбати за безпеку відвідувачів та людей, які живуть чи працюють поруч".

"Один із закладів, на який нарікали ковельчани, наразі закривається, ще у двох нас запевнили, що будуть дотримуватися норм та правил протипожежної безпеки, графіку роботи, чистоти біля закладу а також офіційно оформлять трудові стосунки з працівниками".

"П.С. якщо у когось з ковельчан виникають проблеми з відвідувачами закладів а зусиль поліції недостатньо, то звертайтеся до Національного Корпусу, з якими разом приємно поспілкуватися та допомогти навести порядок!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі закривається комп'ютерний клуб, на який скаржилися, - Кошарук
01 квітень, 2018, 11:09