Волинян закликають привітати з 5-річчям доньку загиблого бійця

Волинян закликають привітати з 5-річчям доньку загиблого бійця
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Вчора свій п’ятий день народження відсвяткувала Владислава Сорока із Любомльського району. Вона є донькою Сороки Володимира Вікторовича. 23-річний військовослужбовець 51-ї бригади загинув у ДТП. Чоловік був опорою для своєї сім’ї. Його батьки розлучилися і він підтримував свою маму та сестру, яка овдовіла і виховувала сина.

Мама дівчинки Олена розповідає, що Владислава є маленькою копією свого тата як зовнішньо, так і внутрішньо. Дівчинці було лише два рочки, коли батько загинув і вона його погано пам’ятає. Коли Владуся була ще немовлятком і погано спала ночами, то татко завжди був поруч, втішав її та не спускав донечку із рук. Вона кожного дня згадує його і дуже за ним сумує.

Дівчинка пригортає до себе татусеві фотографії, цілує їх і вірить, що татусь оберігає їх із мамою від усього лихого та щовечора запалює для них зірочки на небі.

Маленька красунечка ходить у дитячий садок. Вона дуже активна, любить танцювати та малювати і вже мріє про те, як ходитиме до школи. Дівчинка колекціонує іграшки із кіндерів та любить збирати пазли. Влада любить читати різні історії та обожнює мультики, захоплюючись головними героїнями із найулюбленіших своїх стрічок з «Красуні та чудовиська», «Холодного серця» та «Рапунцелю». Дівчинка також любить тварин, вдома доглядає за папугою і бавиться з котом.

У дівчинки є проблеми зі ступнями і вона потребує ортопедичного взуття. Владка із мамою живе у дідуся, бабусі та прабабусі. Вони дуже люблять свою онучку. Дитина часто буває у своїх бабусі та тітки по татовій лінії, вона обожнює своїх двоюрідних братиків Сашка та Романа.

Владислава не мала змоги відпочивати у таборах чи побувати за кордоном, але мріє про це. Дівчинка любить свою Батьківщину і розуміє, що її потрібно цінувати та захищати, як це робив її татусь.

Наша іменинниця дуже чуйна та мила дитина. Вона співчутлива та дружелюбна. Давайте зігріємо щире серце маленької Владислави, яка так потребує нашої із вами підтримки та любові.

Зробити сюрприз для дитини може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд.

Інформація для благодійників: Сорока Владислава - 5 років (1.04.2013). Зріст: 119 см; Розмір взуття: 32.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян закликають привітати з 5-річчям доньку загиблого бійця
02 квітень, 2018, 09:45