У Луцьку – всеукраїнська акція «Серце до серця». ФОТО

У Луцьку – всеукраїнська акція «Серце до серця». ФОТО
В обласному центрі Волині сьогодні, 2 квітня, відбудеться урочистий парад-відкриття XIII Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

Про це повідомили під час прес-конференції у приміщення Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Волонтери пройдуть ходою від Театрального майдану до головного корпусу найбільшого вишу Волині. Кожен учасник отримає червону кульку та наклейку-сердечко.

Співорганізатор, керівник департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик розповів, що йому приємно працювати з організаціями, які мають хорошу історію. «Кожного року акції відбуваються все цікавіше, якісніше. Помітно, що ви ставите за мету зробити щоразу все краще, аніж раніше. Це надихає на створення хороших справ. Навіть якщо ви когось підштовхнете займатися хорошою діяльністю – це вже вдалий результат», - зазначив він та додав, що співпрацює із організацією вже не вперше.

Головний координатор ВБФ «Серце до серця» Волинської області Ангеліна Дацюк розповіла, що до волонтерської акції приєднуються не тільки школи, університети та медичні навчальні заклади. Цього року організаторам вдалось налаштувати комунікацію з з РЦ «Промінь».

Головний волонтер ВБФ «Серце до серця» Оксана Терещук повідомила, яким чином відбуватиметься акція цього року.

«Запланували на базі університету влаштувати «Ярмарок солодощів». Він відбуватиметься у післяпасхальний період. Там візьмуть участь усі факультети СНУ імені Лесі Українки, а усі зібрані кошти будуть передані до фонду акції. Плануємо також благодійний кіноперегляд. Інформація щодо цього буде розміщена у соціальних мережах та на сайті акції. Також відбуватиметься дводенний благодійний квест.

Перший день квесту буде для школярів, а другий – для студентів».

До того ж, 21 квітня захід організує патрульна поліція Волині. Для школярів влаштують інструктаж від поліції, національної гвардії та пожежників. 22 квітня, у день закриття акції, відбуватиметься концерт біля РЦ «Промінь», марафон та парад.

За цей рік на Волині до благодійної акції «Серце до серця» долучилось більше 1500 волонтерів. Реєстрація волонтерів ще триває, тому будь-хто з охочих має ще можливість долучитись.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.