Ветерани подякували Олександру Лазорку за свято *

Ветерани подякували Олександру Лазорку за свято *
Ветерани подякували кандидату в депутати Волинської обласної ради від опозиційної партії «УДАР» Олександрові Лазорку за організовану для них зустріч в день відзначення 69 річниці визволення Луцька від німецько-фашистських загарбників.

Нагадаємо, ця зустріч відбулася 2 лютого в караоке-клубі «Сінатра».

Тоді майже 100 сивочолих ветеранів, учасників Великої Вітчизняної війни, прибули до караоке-клубу «Сінатра», де їх чекав теплий прийом.

Переможці Другої світової війни мали нагоду поспілкуватися, згадати юність, поспівати фронтових пісень.

Від імені учасників зібрання щиру подяку Олександру Лазорку висловив Олександр Трохимович Багнюк. У ній, зокрема, йдеться:

«На запрошення кандидата у депутати пана Лазорка нас автівками доставили у ресторан до готелю «Лучеськ». Там відбувся незвичний вогник. Було надано слово Олександру Лазорку – він привітав нас і подарував нам цей святковий вогник».

«Бабусі та дідусі забули про свій поважний вік – співали, декламували та навіть танцювали. Святкування видалося на славу!», - пригадує ветеран.

«Після тригодинного відпочинку всіх автівками доправили по домівках. Закінчилося дійство під гаслами: «Будьмо! Шануймося!» А на згадку про цю дату кожному вручили живі квіти», - йдеться у подяці ветеранів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Лазорко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію