Резонансна аварія у Харкові: свідок-патрульний розповів нові подробиці

Резонансна аварія у Харкові: свідок-патрульний розповів нові подробиці
Київський районний суд Харкова допитав як свідка у справі смертельного ДТП у центрі міста інспектора патрульної поліції Євгена Шестова.

Про це повідомляє УНН.

“Близько 9-ї почули удар, вибігли і побачили картину ДТП. Я побачив Lexus і Volkswagen. Викликали медичну допомогу, оповістили начальника і чергову частину. Через 5 хвилин приїхала „швидка“. Я спілкувався із Зайцевою. Під час спілкування вона перебувала в сильному стресовому стані, ознак алкогольного сп’яніння не було. Прав і техпаспорт вона не надала на нашу законну вимогу. Казала, що вони лежали в сумці, потім з’ясувалося, що у неї їх з собою немає, потім їх підвезли”, — розповів Шестов.

Нагадаємо, 2 квітня Київський райсуд Харкова продовжив розгляд справи резонасної ДТП у центрі міста. Суд продовжив допит свідків аварії.

Нагадаємо, що смертельна ДТП сталася у Харкові 18 жовтня минулого року. Тоді у центрі міста зіткнулися два автомобілі і один з них викинуло на пішоходів. Внаслідок аварії на місці загинуло 5 людей, ще одна дівчина згодом померла у лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Резонансна аварія у Харкові: свідок-патрульний розповів нові подробиці
02 квітень, 2018, 16:02