Недобудований дім і земля «на двох»: що задекларував голова волинського суду

Недобудований дім і земля «на двох»: що задекларував голова волинського суду
Голова Волинського окружного адміністративного суду Олександр Лозовський у 2017 році заробив 264 тисяч 546 гривень. Також суддя володіє недобудованим будинком у селі Кульчин та автомобілем

Про це йдеться в е-декларації судді.

Олександр Лозовський вказав, що є співвласником квартири у Луцьку площею майже 59, 9 м кв. Окрім того, разом із дружиною Іриною він володіє земельною ділянкою у селі Кульчин Ківерцівського району площею 1013 м кв. Лозовський має незавершений житловий буднок у селі Кульчин площею 180 м кв. Дружина судді має у власності житловий будинок площею 293 м кв.та у селі Липляни та земельні ділянки площею 265 м кв та 2500 м кв. у цьому ж населеному пункті.

В автопарку родини судді - два транспортних засоби. Дружина є власницею машини «SUZUKI GRANDVITARA» 2008 року випуску, а сам служитель Феміди володіє авто «MERCEDES-BENZ E250D» 2014 року випуску.

Минулого року Олександр Лозовський заробив 264 546 гривень, отримав 72 гривні процентів від банку. Його дружина заробила 232 059 гривень працюючи у Волинському ліцеї-інтернаті Волинської обласної ради, отримала 54 гривні процентів та 500 гривень премії, а також 16298 грн страхових виплат. Цікаво, що і суддя, і його дружина задекларували у якості кредитних коштів 81 314 грн та 142 954 грн відповідно, а у розділі «фінансові зобов’язання» вони вказали аналогічні суми як розмір сплачених коштів в рахунок погашення зобов'язання за кредитною лінією.

До слова, очільник суду не задекларував ні цінних паперів, ні грошових та нематеріальних активів.

Нагадаємо, у Волинському окружному адмінсуді нещодавно проводили обшуки, після чого адміністрація зробила заяву про тиск.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Недобудований дім і земля «на двох»: що задекларував голова волинського суду
03 квітень, 2018, 18:04