Волинські партійці приєдналися до бунту проти Ющенка

Волинські партійці приєдналися до бунту проти Ющенка
14 обласних організацій "Нашої України", в тому числі і волинська, висловили протест проти дій Віктора Ющенка на посаді лідера партії.

Зокрема, на сайті партії з'явилося повідомлення, що з 29 січня по 5 лютого відбулися засідання рад 14 обласних організацій політичної партії "Наша Україна", пише Корреспондент.

Зокрема, Волинської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Тернопільської, Херсонської, Чернігівської, міських Київської та Севастопольської, та АР Крим.

Нагадаємо, що нещодавно члени волинського осередку «Нашої України» заявили, що не підтримують партійний курс Віктора Ющенка.

"Головним лейтмотивом засідань стала вимога до президії негайно скликати партійний з'їзд, на якому проаналізувати причини кризи в партії, зробити кардинальні кадрові зміни в керівництві і відновити опозиційний курс Нашої України. Обласні організації засуджують курс Ющенка і його оточення на розкол Нашої України і збереження лояльності до влади Януковича і Партії регіонів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, Київська міська організація Нашої України засудила "нестатутні дії Ющенка" зі зриву засідання політради партії 26 січня. Київські нашоукраїнці переконані, що потрібно зробити все, щоб "партія Майдану не була технічною структурою Партії регіонів, а саме цього домагаються провладні сили партії на чолі з братом Ющенка".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чого не бунтували під час виборів, отримані гроші не дозволяли?)))
Відповісти
Ото знюхались з БЮТом і Ющенка і партію загубили!:(
Відповісти