Олександр Савченко нагородив волинянок, які виступали на Паралімпіаді. ФОТО

Олександр Савченко нагородив волинянок, які виступали на Паралімпіаді. ФОТО
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко нагородив волинянок, які захищали честь України на зимових Паралімпійських іграх у південнокорейському Пхьончхані, почесними грамотами та подарунками.

Нагородження відбулося 3 березня.

Волинь на змаганнях представляли дві спортсменки – Юлія Батенкова-Бауман та Богдана Конашук, які змагалися у біатлоні та лижних гонках. В останній день Паралімпіади Батенкова-Бауман завоювала золоту медаль. Загалом у Юлії Батенкової-Бауман в скарничці вже 13 олімпійських медалей: 4 бронзових та 9 срібних, а Богдан Конашук брала участь у Паралімпіаді вперше.

Савченко вручив дівчатам почесні грамоти та подарунки, а також великі букети із квітами. Він сказав, що волиняни не просто їм вдячні, а надзвичайно пишаються землячками. Присутні зустріли парлімпійок гучними оплесками.

Батенкова-Бауман продемонструвала нагороду, яку вручив їй Президент та подякувала за те, що їх так тепло зустрічають на Волині.

"Я до кінця вірила, просила Бога, і все сталося саме у 7 день – я отримала нагороду, яка мене окрила", - сказала спортсменка. І розповіла, що готуватиметься до наступної Паралімпіади у Пекіні, аби показати ще кращий результат.

Богдана Конашук сказала, що їй було дуже цікаво дізнатися, що таке олімпіада та спробувати свої сили. Опісля голова ОДА зауважив, що готовий усім можливим допомогти спортсменкам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Олександр Савченко нагородив волинянок, які виступали на Паралімпіаді. ФОТО
03 квітень, 2018, 11:52