Голова Волинської ОДА «пригрозив» службовими перевірками

Голова Волинської ОДА «пригрозив» службовими перевірками
Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко обіцяє призначати службові перевірки у разі недостатньої комунікації із представниками районів та ОТГ.

Про це йшлося під час оперативної нарди в ОДА 3 квітня.

Після доповіді голови Турійської РДА Ореста Василишина щодо стану захворюваності на кір у районі Савченко спитав посадовця, чи розуміє він, чому його викликали доповідати особисто. Мовляв, коли він поцікавився у районі, чому голові ОДА не доповіли про надзвичайну ситуацію, у відповідь почув, що тут не заведено так.

«Мені сказали: «А у нас не прийнято телефонувати. Ми ждем вказівок», - сказав Савченко. Опісля очільник ОДА зауважив, що не розуміє голову РДА, який не розуміє свого місця у системі управління державою.

Тому губернатор дав доручення провести службову перевірку, яка має дати відповідь, чи порушено порядок інформування про ситуацію.

«І так буде будь-коли і будь з ким. Бо ми повинні бути з вами на зв’язку цілодобово і без виключення», - сказав очільник ОДА. Опісля він додав, що це стосується не лише голів районів, а й керівників ОТГ.

«Державою управляють керівники будь-якого рівня, не залежно від їхнього рівня в управлінській ланці. Приблизно так», - підсумував Савченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.