Савченко не вірить, що в Європу експортують дрова

Савченко не вірить, що в Європу експортують дрова
На Волині хочуть створити робочу групу, яка буде контролювати, аби на експорт під виглядом дров не вивозили ділову деревину.

Таку пропозицію під час оперативної наради 3 квітня озвучив голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

Після доповіді податківців щодо вивезення деревини за кордон голова Волинської ОДА Олександр Савченко спитав, чи не пробувала служба разом із правоохоронцями, наприклад, створити групу, яка б краще перевіряла цю сферу.

«Ліс рубають – нормальний ліс, не сухостій і не кривий, як я розумію, а вже там везуть дрова… Везуть сотні тисяч тонн дров. Нормальна експортна держава, дрова експортують. Хто в це вірить, підніміть руку в залі, що ми експортуємо дрова», - сказав голова ОДА.

Савченко додав, що його не переконають, що за кордон везуть дрова. Насправді, на його думку, це ділова деревина, яку просто провозять під таким виглядом.

«Нам тут жити, скоро ми будемо жити на лунному пейзажі, як правильно сказав Олександр Михайлович (Кватирко, ред)», - додав Савченко. Тому він попросив не ображатися на нього, «міліцейського генерала», а сідати і разом працювати.

Тож голова ОДА дав доручення створити спеціальну робочу групу, до якої можуть залучити правоохоронців та лісівників. Група мала б допомагати краще розрізняти деревину, адже найчастіше документи на вивезення в порядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.