Очільник Волинської ОДА поділився враженнями від першого робочого тижня

Очільник Волинської ОДА поділився враженнями від першого робочого тижня
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко розповів журналістам, що має велике навантаження. Однак він переконаний, що для людей треба працювати цілодобово, тож готовий боротися із рутинністю у діях підлеглих.

Про це він розповів 3 квітня.

Савченко зауважив що не встиг набратися вражень, бо практично весь час зайнятий. Мовляв, коли заходиш на роботу зранку, часом навіть раніше за підлеглих, а «підіймаєш очі» після 20-ї години, день пролітає непомітно.

«Це дуже чудова пора, коли нічого не помічаєш. Я не скажу, що вже щось вдається, але непогано зараз ми проявилися, колектив спрацював, по реагуванні на кір. І у Володимирі-Волинському, і у тому ж Турійську, не зважаючи на вихідні, всі відповідальні особи, в першу чергу медики і соціальні працівники – всі просто сіли і приїхали. Я колись в інтернеті читав «О, він як Сталін». При чому тут Сталін? Для людей треба працювати цілодобово у будь-якому випадку», - додав Савченко.

Тому, на його думку, є хороші напрацювання і навіть в ускладнених ситуаціях колектив готовий напружено працювати. Можливо, у буденному ритмі й проявляється деяка байдужість чи рутинність,
«Це перемагається дуже бистро, для цього не треба великих зусиль», - додав губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його ж дома дружина не чекає, то можна і до 20:00 сидіти на роботі. Хатню роботу робити не потрібно.
Відповісти