У «Батьківщині» розповіли про підготовку до виборів у Торчинській ОТГ*

 У «Батьківщині» розповіли про підготовку до виборів у Торчинській ОТГ*
Висуванці від волинської «Батьківщини» братимуть участь у виборах, які відбудуться 29 квітня у Торчинській ОТГ.

Про це в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost розповів керівник обласного осередку «Батьківщини» Валерій Бондарук.

За його словами, у Торчині вже працює виборчий штаб політичної сили. Підібрали кандидатів у депутати, членів дільничних комісій, спостерігачів.

«Відстоюючи права громад самим вирішувати долю своїх населених пунктів, розраховуємо на активну підтримку наших кандидатів у селах, що увійшли до нової ОТГ. «Батьківщина» завжди наполягала лише на добровільному об’єднанні та реальній децентралізації з передачею на місця повноважень і фінансового ресурсу, що не дозволить скорочувати соціальну інфраструктуру в маленьких селах», - зауважив Бондарук.

Він також розповів, що торік відбулися дві хвилі виборів до ОТГ. На Волині люди обирали депутатів та голів 23 новоутворених ОТГ. Загалом до цих самоврядних органів влади пройшли 63 висуванці волинської «Батьківщини». А це друге місце серед політичних сил, які брали участь у виборах 30 квітня, 29 жовтня та 24 грудня.

«Перевагою команди «Батьківщини» є те, що маємо представництво як у місцевих радах, так і в парламенті», - додав Валерій Бондарук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.