Стрілянина в офісі YouTube: є загиблі і постраждалі

Стрілянина в офісі YouTube: є загиблі і постраждалі
Поліція міста Сан-Бруно в Каліфорнії підтвердила інформацію про поранення чотирьох осіб в результаті стрілянини в штаб-квартирі YouTube і одного загиблого.

Про це пише Корреспондент з посиланням на ABC News.

"Всього у нас четверо жертв (потерпілих - ред.), яких доставили в лікарню з вогнепальними пораненнями, і ще одна людина, яка померла в будівлі", - заявив журналістам начальник поліції міста Ед Барберіні.

Він вказав, що поліція знає тільки про одного стрілка.

"Імовірно, це жінка, яка завдала собі вогнепальне поранення", - сказав Барберіні і додав, що правоохоронці обшукують будинок, "але немає інформації про те, що там ще хтось є".

Телеканал CBS News з посиланням на представника госпіталю Сан-Франциско інформував, що в лікарні перебувають троє постраждалих: 36-річний чоловік у критичному стані і дві жінки у віці 36 і 27 років (у важкому і стабільному станах).

Куди доставили четвертого пораненого, поки не відомо.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що президент США Дональд Трамп був проінформований про інцидент, і вони "контролюють поточну ситуацію".

Згодом стало відомо, що жінка, яка влаштувала стрілянину в штаб-квартирі YouTube в Каліфорнії, була місцевою мешканкою. Її звали Насім Агдам. Нападниця була одягнена в чорний одяг, на голові у неї була хустка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стрілянина в офісі YouTube: є загиблі і постраждалі
04 квітень, 2018, 09:21