У Луцьку реорганізують медзаклад

У Луцьку реорганізують медзаклад
Комунальний заклад «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №2» реорганізують у комунальне некомерційне підприємство.

Про це стало відомо 4 квітня під час засідання виконкому міської ради.

Головний лікар Ганна Кравчук розповіла про те, як розвивається заклад, як використовує кошти для покращення матеріально-технічної бази, що планують змінити, як дбають про кадри. За словами медика, у них обирають кращих інтернів, персонал закладу постійно підвищує кваліфікацію, відвідує курси, тренінги і семінари.

Вона також додала, що заклад забезпечує 600 відвідувань пацієнтів на зміну або 1200 відвідувань в день. Це люди як з Луцька, так і з прилеглих районів.

У 2018 році заклад планує провести заходи, пов’язані з реформуванням галузі охорони здоров’я. Це зокрема, заповнення 75% декларацій про обслуговування лікарем загальної практики – сімейного лікаря, запровадити попередній електронний запис на прийом до лікаря загальної практики – сімейного лікаря через мережу інтернет, розширення переліку платних послуг з метою збільшення капіталізації закладу.

До слова, комунальний заклад «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» був перейменований з Луцької міської поліклініки №2 в грудні 2013 року.

В липні 2015 року заклад пройшов державну акредитацію, за результатами якої отримав Вищу акредитаційну категорію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.