У Луцьку презентують роман про втрати і цілющий час

У Луцьку презентують роман про втрати і цілющий час
Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують на презентацію роману Ольги Деркачової «Дім Терези».

Захід відбудеться 4 квітня за участю авторки. Початок – о 18:30. Модераторка – Галина Яструбецька, - повідомили організатори.

"Коли нестерпний біль від смерті коханого врешті відступає, Тереза вирішує розпрощатися з минулим назавжди. Але тоді ж отримує несподіваний подарунок звідти – ключі від дому з яблуневим садом. Тереза наповнює той дім людьми, такими ж загубленими, як і вона сама. Тут кожен має право на мовчання й час, який зцілює".

"День за днем новий дім змінює життя Терези. Незнайомці стають вірними друзями. Потреба допомагати іншим перетворюється на роботу. А за дверима дому її вже чекає нове кохання. Треба тільки відпустити привидів минулого й змогти пробачити собі.
Ольга Деркачова – письменниця, докторка філологічних наук, професорка. Живе в Івано- Франківську. Лауреатка конкурсу "Коронація слова" за найкращий твір про кохання".

У видавництві "Discursus" вийшли романи Ольги Деркачової "Коли прокинешся" та "Крамниця щастя". Нова книжка "Дім Терези" – це емоційний роман на межі жанрів жіночої та психологічної прози, де читач не лише впізнає себе-теперішнього, а й зможе повірити у себе-майбутнього", - кажуть організатори.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.