Підозрілий «чемоданчик»: Волиньраду можуть прослуховувати

Підозрілий «чемоданчик»: Волиньраду можуть прослуховувати
В одному із приміщень на даху Волинської обласної ради знайшли підозрілий «чемоданчик». Голова облради Ігор Палиця каже, що таким чином можуть здійснювати прослуховування.

Про це стало відомо під час сесії Волиньради 4 квітня.

Саме під час питання, що стосувалося внесення змін до обласної Програми протидії тероризму Палиця повідомив, що 4 квітня в запиленому приміщенні облради знайшли підозрілий «чемоданчик». Відтак, Ігор Палиця зауважив, що це може бути пристрій, який посилює роботу жучків, які використовують для прослуховування.

Мовляв поліція та СБУ відхрестилися від цього «предмету», тому невідомо, хто й для чого його там залишив. Можливо, це навіть справа рук російських спецслужб.

Опісля Палиця розповів, що сьогодні у посадовців була зустріч із командувачем сухопутних військ України. «Ми не знаємо, хто і що слухає», - підсумував Палиця.

Очільник СБУ на Волині Юрій Фелонюк зауважив, що треба викликати правоохоронців, які б вилучили річ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На злодієві шапка горить))) сам поклав, сам вилучив
Відповісти
То чого не викликали спеціалістів та не встановили - а що в середені?
Починає істеріку заганяти, страшно йому стає, розуміє, що відповідати за безпрєдєл та захоплення влади доведеться, готує платформу для вкидання потрібного лайна в ЗМІ.
Відповісти
Дивлючись сюжет на одному з ТБ-кАналів про цей чемоданчик і коментарі до нього - то роздули з мухи слона, типу раду прослуховують, а тої ради у тому приміщенні, якщо всіх гуртом зібрати, і на один поверх не назбирається, в основному працівники ОДА. Ну і нацгвардієць пояснює, що то і до чого, а ті хлопці, що несуть варту, у яких перших про це запитали і не повинні знати, що там і до чого. Дійсно для підсилення сигналу радіостанцій потрібен такий пристрій і роздули сенсацію! Палиця і йому підконтрольні ЗМІ нехай про Тиводара розповідають де доведено, що і кого прослуховували... :)
Відповісти