Луцькі баскетболісти тріумфували у першому матчі плей-оф

Луцькі баскетболісти тріумфували у першому матчі плей-оф
«Старий Луцьк» здобув важливу перемогу над терпополянами у матчі плей-оф першої ліги з баскетболу.

Гра відбулася 4 квітня в спортивному комплексі СНУ, - пише Волиньспорт.

Стартовий відтинок гри несподівано краще провели гості. Тернополяни захопили лідерство в рахунку і тримали своїх опонентів на відстані однієї влучної атаки. Господарів за собою повів капітан Федчук. Едуард регулярно засмучував підопічних Ігоря Білоуса. На першу перерву команди пішли за мінімального гандикапу Тернополя.

Друга десятихвилинка «жовтим» відверто не вдалася. Господарі захопили ініціативу. Саме лучани були влучнішими і здалеку, і з-під щита. Перед великою перервою перевага Луцька досягнула 10 очок – підопічні Володимира Журжія вели з рахунком 47-37.

Третя десятихвилинка стала логічним продовженням своєї попередниці. Зусиллями Федчука, Салтовця та Коцька лучанам вдавалося тримати опонентів на безпечній відстані і збільшити свою перевагу до 12 очок.

В останній чверті гості зловили кураж і скоротили різницю у рахунку. Незважаючи на це, «Старий Луцьк» показав, хто в домі господар: знову полетіли дальні від Федчука і «силові» від Салтовця.

У підсумку, фінальна сирена зафіксувала перемогу лучан з рахунком 91-82. Найрезультативнішим гравцем матчу та справжнім «MVP» став капітан лучан Едуард Федчук.

Наступний матч команди проведуть у Тернополі. Саме там може вирішитися, хто продовжить свій шлях у плей-оф першої ліги з баскетболу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі баскетболісти тріумфували у першому матчі плей-оф
04 квітень, 2018, 22:50