Куди піти у вихідні в Луцьку: 6-9 квітня

Куди піти у вихідні в Луцьку: 6-9 квітня
На вихідних у Луцьку постійно відбувається багато заходів, які можна відвідати з коханими, друзями або родиною, аби повеселитись, дізнатись щось нове та просто відпочити.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас підбірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

Оскільки у ці вихідні християни святкують Світле Воскресіння Христове, насамперед чимало лучан вирушать у храми, а лише після цього - долучаться до веселощів.

Великодні богослужіння у луцькому Свято-Троїцькому соборі розпочинаються із 6 квітня.

Розклад великодніх богослужінь у луцьких храмах Московського патріархату можна побачити за посиланням.

Крім того, оприлюднили розклад великодніх богослужінь у протестантських храмах Луцька.

Розважальні заходи:

Неділя, 8 квітня

Подія: ранкова гімнастика з Олегом Хом’яком
Місце: спортивний майданчик гімназії № 21
Початок: 10:00
Що обіцяють: заряд енергії на весь тиждень

Подія: «Розваги на Великдень»
Тип заходу: вечірка
Місце: Арт-кафе «Стопкадр»
Що обіцяють: Веселі та цікаві конкурси, розваги, драйвову дискотеку і багато гарного святкового настрою. Гостей веселитиме чарівна ведуча Лана Скакун. Щасливі моменти фіксує професійний фотограф



Подія: Happy Easter
Тип заходу: дискотека
Місце: Нічний клуб «Hollywood»



Подія: Великодня дискотека
Місце: Opera Dance Club & Karaoke Restaurant
Що обіцяють: Спецгість ночі: Dj NOBRAIN (м.Київ), Dj NOBRAIN - резидент танцювальної радіостанції DJfm та музичного телеканалу PLAY TV, Dj Subside/Dj Baks/MC MARTIN/Opera Show Ballet



Понеділок, 9 квітня

Подія: Гаївки
Тип заходу: великодні забави
Місце: Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Ураїнки
Початок: 13:00
Що обіцяють: «Великдень треба проводити правильно, співаючи, бавлячись у ігри, які придумав наш український народ в далекому минулому, роблячи красиві речі власноруч.
Хочеш так? Тоді приходь на Гаївки!» - кажуть організатори. Дрес-код: найгарніші речі вашого гадеробу - вишиті сукенки, вишиванки, барвисті спідниці, загалом український стрій.

Подія: «Великдень у Луцьку»
Тип заходу: етно-фестиваль
Місце: Театральний майдан
Початок: 12:00
Що обіцяють: виступлять також хорові колективи релігійних конфесій, Державний академічний Волинський народний хор, Тетяна Ціхоцька та вокальна студія «Жайворонки», зразковий аматорський ансамбль танцю «Волиняночка», народний аматорський фольклорний гурт «Чачка», музичний гурт «Волиняни», народний фольклорний колектив «Калиновий цвіт», фольклорний колектив «Волинські забавлянки», фольклорний гурт «Wesole Kumoszki» (м.Жешув, Польща), гурт «MOTANKA» і театр-студія «КОЛО ЛЕСІ» (м.Луцьк), «ДахаБраха» (Київ).



Впродовж дня: забави для дітей, веснянки, гаївки; ярмарок виробів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва; святкова торгівля; великодні частування. Також діятимуть арт-території: «Весняна вулиця», «Великоднє диво», «Волинська писанка.Триєдине», галерея просто неба «Сонячна колекція», «Великодня майстерня», виставка писанок «Писанковий дивосвіт».



Подія: Файний Великдень. Танцульки
Тип заходу: дискотека
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Початок: 21:00
Що обіцяють: Багато української музики та світових хітів, жвавий настрій, кілька кухлів пива та ще один хороший вечір у вашому житті. Вітаються вишиванки. Вхід вільний



Подія: Happy Easter
Тип заходу: дискотека
Місце: Нічний клуб «Hollywood»


6-9 квітня. КІНО

Фільм: «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт»
Жанр: бойовик, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 10:50 (крім неділі)
Про що фільм? Лара Крофт відправляється в свою першу експедицію, щоб завершити розпочате батьком археологічне дослідження і розкрити античні секрети, які в свою чергу допоможуть очистити її ім'я. Їй належить боротися за виживання на схибленому від культу острові, застосовуючи всю свою вправність, силу і зброю.



Фільм: «Викрадена принцеса»
Жанр: анімація, комедія, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 13:15
Про що фільм? Ця дивовижна історія трапилась у чарівному місті Києві – за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина - донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за викраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов – сильніша за магію.



Фільм: «Шерлок Гномс»
Жанр: мультфільм, фентезі, мелодрама, комедія, детектив, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 12:00
Про що фільм? Головні герої мультфільму – добре знайомі юним глядачам Гномео і Джульєтта. Це два садових гноми. Людям тільки здається, що ці милі фігурки – нерухомі. Насправді ж, тільки но люди відводять погляд, у середовищі садових фігур починає вирувати життя. Солодка парочка закоханих гномів потрапляє на затишне подвір’я у Лондоні. Їхньому безтурботному життю приходить кінець, коли у місті несподівано починають зникати гноми. Не обійшла стороною біда і їхнє подвір’я – усі сусіди десь поділися поки Гномео та Джульєти не було вдома. Єдина надія на порятунок спільноти гномів – Шерлок Гномс, уславлений детектив, якому під силу розплутати будь-який злочин.

Мультфільм «Шерлок Гномс» є продовженням історії садових гномів Гномео і Джульєтти.



Фільм: «Тихоокеанський рубіж: Повстання»
Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 10:25 (всі дні, крім неділі); 14:45
Про що фільм? Масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їхнього знищення. Коли світ за крок до прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.



Фільм: «Першому гравцю приготуватися»
Жанр: фантастика, бойовик, трилер, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 13:45; 16:30; 19:15; 22:00 (у суботу лише о 13:45 та 16:30)
Про що фільм? Масштабний конфлікт між монстрами масового ураження і супермашинами, створеними людьми для їхнього знищення. Коли світ за крок до прірви, повстане нове покоління відважних пілотів. Вони мають об’єднати всі сили, бо є останньою надією в глобальному протистоянні.



Фільм: «Секс-контроль»
Жанр: комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 12:40; 15:15; 17:20; 19:25; 21:30 (у суботу лише о 12:40; 15:15; 17:20)
Про що фільм? Нестримна комедія від творців фільму «Сусіди». Три шкільних подруги перед випускним укладають секс-пакт. Однак про їхні плани дізнаються батьки, випадково зазирнувши у секретний чат. Предки підуть на все, щоб обламати дівчатам перший секс.



Фільм: «Тихе місце»
Жанр: жахи, трилер, драма
Місце: «Premier City»
Початок: 12:15; 17:00; 19:40; 21:40 (у суботу лише о 12:15; 17:00)
Про що фільм? Містичний трилер в найкращих традиція жанру з Емілі Блант у головній ролі. Життя сім’ї фермерів було повною ідилією, допоки вони не стали мішенню для потойбічного зла. В безжальній грі з темрявою є одне правило - не видавати себе жодним звуком. Щойно тебе почують – ти загинеш.



Фільм: «Кролик Петрик»
Жанр: мультфільм, фентезі, комедія, пригоди, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 14:05; 17:45
Про що фільм? Світовий бестселер про дивовижні пригоди кролика Петрика та його друзів оживе! Заклятий ворог кроликів містер МакҐрегор не бажає ділитися врожаєм з лісовими мешканцями, а навпаки мріє про пироги з кролятиною. І тоді пухнасті вирішують дати відсіч безжальному фермерові…



Фільм: «Небезпечний бізнес»
Жанр: бойовик, драма, комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 10:05 (п’ятниця, субота, понеділок); 19:00 (п’ятниця, неділя, понеділок)
Про що фільм? Зухвала довгонога блондинка - вона ідеально підходить для небезпечного бізнесу. Одного разу одному з її підлеглих стає відома унікальна формула, за якою ганяється весь світ. Він вирішує інсценувати власне викрадення і зажадати викуп у компанії. Краще цьому розумникові не розраховувати на допомогу свого ефектного начальника, адже для корпорації він прийнятніше мертвий, ніж живий.



Фільм: «Жага смерті»
Жанр: бойовик, трилер, драма, кримінал
Місце: «Premier City»
Початок: 21:15 (крім суботи)
Про що фільм? Бандити в Чикаго вирішили, що можуть безкарно вбити дружину і зґвалтувати дочку доктора Пола Керсі прямо в його будинку. Коли поліція просто розводить руками і каже, що нічого не може вдіяти, Пол сам вирішує вершити правосуддя. Тепер влада над покидьками повинна бути в його руках. Хірург готовий відшукати кожного причетного до вбивства його дружини і помститися за повною програмою. Паралельно з цим чоловік в капюшоні стає інтернет-знаменитістю, вбиваючи бандитів і рятуючи невинних людей. Але хто йому дав право на такий самосуд?



Фільм: «Дикі предки»
Жанр: мультфільм
Місце: «Premier City»
Початок: 10:15 (усі дні крім неділі); 16:00
Про що фільм? Фільм розповідає про печерну людину на ім'я Даг, якому разом з його вірним помічником Гогнобом належить повести своїх сородичів на битву з ворожим плем'ям, але з'ясовувати стосунки вони будуть через футбол.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А можна я посиджу вдома з дітьми та батьками та не буду ходити по міських свинюшниках і дивитися на це бидляччя пяне
Відповісти