У Луцьку муніципали «прославили» голову ОСББ

У Луцьку муніципали «прославили»  голову ОСББ
У Луцьку працівники муніципальної варти нарікають на голову ОСББ, яка керує по вулиці Конякіна, 33, на її безгосподарність.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту у Facebook.

"Максимюк Віра Вікторівна! Лучани просимо запам'ятати це ім'я. Ця жінка керує ОСББ на вулиці Конякіна, 33. Ну як керує, робить вигляд, і ні на що не звертає увагу...", - йдеться у дописі.

Муніципали скаржаться, що уже більше року, на прибудинковій території лежить будівельне сміття, а також "городи, хащі, де скоро заведуться дикі звірі".

Зазначається, що на голову ОСББ чекає штраф за ст.152 КУпАП.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох, як швидко налетіли..., а те що як було при ЖКП, вже всі забули... А те, що Віра встановила енергозберігаючі вікна та двері та ІТП всі вже забули... Головне щоб було прибрано і побілено... гомо совєтікус...
Відповісти
Згідний з попереднім коментарем!
Хороший в нас керівник, немає до чого домахатися муніципалам
Нехай ідуть до СБУ чи міськвіділку і дивляться чи по правилах благоуструю міста машини запарковані.
Відповісти
Розумний та компетентний наш голова ОСББ Максимюк В.В.,яка дбає за всіх і за все. Стаття схожа на наклеп, більшість фото не відповідають реальності. Це підтвердять більшість жителів нашого будинку.
Відповісти
До речі за наклеп є стаття.Так що підтримайте свого голову мешканці.І взагалі-це ваша власність.Якого милого пхають ніс туди якісь незрозумілі нікому "муніціпілі".
Відповісти
Віру Вікторівну мешканці нашого будинку знають всі в лице.Вона за 2 роки зробила те , що ЖКП не спромігся зробити за 20 років.Її мешканці поважають і не потрібно робити наклепів .Краще наведіть порядок де потрібно, зокрема де торгують сурогатом.
Відповісти
Я також підтверджую що вона гарно керує. А ці всі наклепи швидше наводять ті кому вона "мішає". Що казати, якщо деякі мешканці будинку протестували і викликали поліцію коли вона встановлювала освітлення на кожному поверсі. І ті самі мешканці заважали людям прокладати інтернет до своїх помешкань. Тому ще раз скажу, що даремно говорять погано, людина старається, не хочете допомагати, то не заважайте.
Відповісти
Всі попередні коментарі проплачені, так звана пані Віра понабирала кредитів, повісила ярмо на шию мешканців на 10 років, а сама гроші відмила і десь вона нас усіх бачила, під'їзди брудні за будинок не дбає, за ЖЕКу хоч було кому пожалітися
Відповісти
Віра ви сама коментарі писала я бачу) почерк сильно похожий))) вся така не винна)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку муніципали «прославили» голову ОСББ
05 квітень, 2018, 09:50