У поліції розповіли, для чого «підозрілий «чемоданчик» на даху Волиньради

У поліції розповіли, для чого «підозрілий «чемоданчик» на даху Волиньради
У поліції спростували слова про те, що на даху Волиньради був встановлений пристрій нібито для прослуховування.

Насправді виявлене обладнання є ретранслятором і призначене для підсилення зв’язку між портативними радіостанціями. Вказане обладнання належить військовій частині Національної гвардії і було встановлене ще у 2016 році з відповідного дозволу, - кажуть в поліції Волині.

Учора, 4 квітня, під час 19-ї сесії Волинської обласної ради до поліції надійшло повідомлення, що в приміщенні під дахом будівлі виявлено невідому апаратуру. На місце виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції і патрульні поліцейські. Відомості внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

На місці поліцейські встановили, що виявлене обладнання є ретранслятором, призначеним для підсилення сигналу радіозв’язку між портативними радіостанціями. Цей ретранслятор ще у 2016 році встановили спеціалісти військової частини Національної гвардії України. Керівництво частини направило до облради лист про необхідність встановлення ретранслятора. Під час монтажу ретранслятора був присутній відповідальний працівник облради.

Відтак інформація про виявлення у приміщенні Волинської обради обладнання для прослуховування – не відповідає дійсності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкупився шеф...
Відповісти
З таким головою облради все таємниче стає явним :) Відразу видно, що чиновник в армії не служив і ні в чому не розбирається, а лише піариться і вводить людей в оману! А за розголос такої інформації треба щоб Палицею СБУ зайнялось. Може ще свої ЗМІ на об'єкти СБУ чи військових потягне і все розкаже-покаже? :)
Відповісти
А в штани палиця не навалив?
Відповісти
Останні новини
У поліції розповіли, для чого «підозрілий «чемоданчик» на даху Волиньради
05 квітень, 2018, 10:31