Заступник луцького мера хоче справжній гончарний цех

Заступник луцького мера хоче справжній гончарний цех
Заступник луцького міського голови Тарас Яковлєв вважає, що для покращення туристичної привабливості у місті варто створити гончарний цех.

«Хотілося б, щоб було більше культурних туристичних центрів, які б приваблювали туристів», - сказав Яковлєв в інтерв’ю виданню Волинський інформаційний портал.

«Центр туристичної інформації та послуг нещодавно подав звіт про свою роботу. У ньому йдеться про те, що все-таки більшість туристів приїздять з України, хоча багато є й іноземних гостей. Цю тенденцію потрібно зберігати, не забуваючи при цьому про поляків, білорусів і росіян», - вважає Яковлєв.

«Щодо фестивалів і свят, то в нас є дуже гарний захід, який вже став візитівкою міст – «Ніч у Луцькому замку». Також мені дуже подобається ідея проведення джазових фестивалів. Треба це розвивати, адже багато людей цим цікавляться», - каже заступник мера.

«Хотілося б, щоб було більше культурних туристичних центрів, які б приваблювали туристів. Зокрема один із них відкрився не так давно в центрі міста – це «Медова хата», - додає він.

«Ще можна було б створити гончарний цех. Майстри могли б зробити музей і там одразу й виробляли свою продукцію. Чи, для прикладу, той таки музей ткацтва чи вишивки». – поділився ідеєю Тарас Яковлєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НУ якщо пан "Як-овлев" думає що це приваблива бізнес ідея то хай звільнить пригріте місце в мерії і шурує горщики ліпити... а то як завжди чиновник ляпнув люди посміялись....
Відповісти
+1000%!!! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
а хто його вчити буде? :-)
Відповісти
А нашо? Сказано: "Майстри могли б зробити музей і там й виробляли свою продукцію". Ключове - "одразу"! Воно ж так прикольно - збоку на них подивитись! А хочуть вони чи ні, і чому такі тупі, що досі самі до того не додумались - то таке ))) Та вони б і жити там могли!
Відповісти
"Також мені дуже подобається ідея проведення джазових фестивалів". Ну якщо ЇМ дуже подобається, то просто необхідно розвивати))))
Відповісти
політ думки нового заступника просто вражає)))
Відповісти
потриндів-потриндів і на цьому розійшлися...
Відповісти
Останні новини
Заступник луцького мера хоче справжній гончарний цех
06 лютий, 2013, 09:54