Син бійця мріє вивчити японську, аби працювати у компанії «Sony»

Син бійця мріє вивчити японську, аби працювати у компанії «Sony»
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Невдовзі свій День народження святкуватиме Олександр Трущенко. Він – син померлого учасника АТО Романа Олеговича Трущенка. Роман добровільно пішов у воєнкомат, переконаний, що захищати свою Батьківщину – це обов′язок кожного чоловіка. Гідно відслужив 13 місяців, неодноразово потрапляв у жорстокі бої. Війна – випробування на вірність, мужність та силу духу. Але вона здатна зламати психіку найкращим бійцям. І якщо рани фізичні можна залікувати, то душевні рани можуть кровоточити роками. Роман, повернувшись з війни на жаль зневірився і відійшов у вічність за власної ініціативи, залишивши у великому горі свою сім’ю та побратимів…

Наш черговий іменник – єдиний чоловік у сім’ї, справжній та відповідальний господар. Після смерті тата намагається постійно, і у всьому підтримати маму Оксану, котра має ІІ групу інвалідності, їй потрібно періодично лежати в лікарні. Оскільки, вони живуть лише на пенсію мами, то у них велике господарство, і у Сашка безліч обов’язків: прогодувати нутрій, курей, слідкувати за козами та свинями, наносити дрова, сходити у комору по продукти, їздить у магазин по хліб та виконує усілякі інші дрібниці, які можуть хоч якось полегшити життя матусі. Він вміє і сам зварити їсти: «Найсмачніше, що він готував, - каже мама, - це рисові котлетки, з підливкою. Вміє і суп зварити і картоплі посмажити».

Найбільше задоволення для нього – щось майструвати. Вміє і комп’ютер власноруч полагодити, і трактор, який є у дідуся Олега направити. Дідусь для нього авторитет, допомагає, підказує, підтримує, вчить його різних життєвих премудростей, та як потрібно правильно господарювати. У нього ще є старша сестричка – Анна, яка доволі успішно навчається у медичному коледжі, та завжди при потребі допомагає йому у навчанні.

Нині Сашко здобуває професійно-технічну освіту, навчається на І курсі за спеціальністю «штукатур, лицювальник-плиточник». Улюблених предметів у нього не має, адже вважає, що вони усі однаково важливі. Юнак захоплюється комп'ютерними технологіями, знає майже усе про кожну новинку компаній Apple, Sony, Samsung, Boston Dynamics. Мрія хлопця доволі оригінальна – вивчити японську мову для того, щоб працювати у головній компанії корпорації Sony.

Олександр ніколи не був за кордоном, тому у майбутньому бачить себе ще й морським мандрівником. Мріє побувати у таких екзотичних країнах як Бразилія, Палау, країни Азії, Італії на у звісно як не марити відвідати і країну вранішнього сонця – Японію!

Улюблений герой Сашка – це Тоні Старк із фільму «Iron Man». Юнак має лише одну перешкоду на шляху до реалізації своїх мрій – несправний комп'ютер, тому можливо у когось припадає пилом стара вживана модель, то ми залюбки передамо цій сім'ї.

Сашко любить свою Батьківщину, хоча й має власне бачення на події, що відбуваються нині: «Нам потрібно багато працювати над собою, для того, щоб ми стали державою, поки ми просто нація, живемо на шматкові родючих земель, на які не знайшлося хорошого господаря. Якби я був політиком я б звільнив як мінімум 400 депутатів, за рахунок цього Україна буквально за місяць розрахувалася б з численними кредиторами».

Волонтери просять волинян зробити усе, щоб Олександр хоча б у свій день народження зміг не думати про численні сімейні обов’язки, а згадати, що він ще також є дитина.

Інформація для благодійників: Олександр Трущенко - невдовзі 16 років (7.04.2002). Ріст: 171. Розмір взуття: 39-40.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.