Луцькі баскетболісти виступлять на Юнацькій Олімпіаді в Буенос-Айресі

Луцькі баскетболісти виступлять на Юнацькій Олімпіаді в Буенос-Айресі
Луцький баскетболіст Максим Дейна стане учасником Юнацької Олімпіади, граючи за збірну України 3х3. Тренером збірної є лучанин, наставник БК «Старий Луцьк» Володимир Журжій.

Про це пише ВолиньСпорт.

Учасником Юнацької Олімпіади стане луцький баскетболіст Максим Дейна, що грає за 3х3 (U-18). А головним тренером цієї команди є Володимир Журжій – уродженець полтавського Кременчука, екс-гравець та асистент тренера БК «ВолиньБаскет», нині – наставник БК «Старий Луцьк».

Чоловіча та жіноча збірні України U-18 з баскетболу 3х3 кваліфікувалися на Юнацьку Олімпіаду. Ігри відбудуться в жовтні 2018 року в столиці Аргентини Буенос-Айресі.

Нагадаємо, український баскетбол 3х3 посідає друге місце в світі серед національних федерацій. У категорії U-18 український баскетбол 3х3 посідає третє місце в світі та перше в Європі серед чоловіків, а також третє в світі і друге в Європі серед жінок.

Зауважимо, що учасником та лідером команди U-18 є центровий з Луцька Максим Дейна. У цьому сезоні бігмен виступає за «Черкаські Мавпи» та грає за команду СНУ імені Лесі Українки у Студентській баскетбольній лізі України. У минулих сезонах Максим Дейна виступав за баскетбольний клуб «Волиньбаскет» з Луцька.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі баскетболісти виступлять на Юнацькій Олімпіаді в Буенос-Айресі
06 квітень, 2018, 08:01