«Кухарі тащать і тащать»: у Луцьку батьки скаржаться на крадіжки в садочку

«Кухарі тащать і тащать»: у Луцьку батьки скаржаться на крадіжки в садочку
Вихованці луцького дошкільного навчального закладу №40 скаржаться батькам на харчування в садочку.

Мама у телефонній розмові розповіла, що працівники харчоблоку крадуть продукти, - йдеться в сюжеті 12 каналу.

"Кухарі тащать, тащать. Вибачте, такими сумками і пакетами, що мама дарагая. Ну як так! Чого від тих котлет печія? Чого пхається замість м’яса цибуля і хліб?", - розповіла мама малюка.

Справді, в обідню пору з приміщення садочку вийшла пані з досить важкими пакетами. Показати, що в них – відмовилась.

Завідувачка 40-им садочом запевнила, що в них усі харчі облікуються. Старша медсестра, яка обліковувала харчі того дня, певний час шукала потрібний журнал. Та схоже, що до кухні дійшло не все. Завідувачка садочка все заперечує.

Головна освітянка Луцька запевнила, що керівниця дитячого садочка “Дивосвіт” – на своєму місці, і що скарг від батьків до неї особисто не надходило. Останній раз цей ДНЗ спеціальна комісія перевіряла в грудні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новий садок.Позвільняти всіх
Відповісти
Стосовно печії у діток, не плетіть дурниць !!!! шановні батькі враховуйте ту ситуацію , що ви самі також вині і контролюйте своїх дітей на рахунок , чипсів , гумок , сміття різного з термінами придатності , НАТУРАЛЬНОГО соку
Відповісти
Правильно д*біл, всіх позвільняти і взяти тебе на роботу в садочок вихователен з заробітною платою 3000 грн на руки в місяць!!!!
Відповісти
Коли дитина каже що їли макарони і варене яйце,то вибачте мене,мені цікаво чи попередній коментатор зжере макарони з яйцем
Відповісти
То чого ж Ви шановний не підете в міську раду, де оголошують результати тендерів і закладають в бюджет кошти на харчусання і не задаста своє питання?!!! А Вам особисто скажу, що таких д*ибілів, які всіх звільняють треба ізолювати від суспільства!!!!
Відповісти
Шкода шо ви ще той Ї*бана*тік і не шкодуєте свою дитину. Це ваше право. Навчіться хоча б писати грамотно.
Відповісти
Я все розумію. І впевнений що хтось з ваших знайомих(можливо з рідних)працює в такі сфері і теж живе за рахунок інших людей або дітей. І тому зрозуміла ваша реакція. Не обіжайтесь на мене. Не блатуйте словом "ТЕНДЕР" це не для вас)))
Відповісти
Все правильно слово "ТЕНДЕР" для вас шановний!!!! Ви бачу дуже добре розумієте, як на цьому заробити, а потім лити сльози як дітей не докормлюють в садочках!!!! І я дуже радий, що ніхто з моїх близьких не має відношення до освіти!!! А Ви шановний, якщо маєте докази, що хтось краде, будь-ласка, в суд, прокуратуру, чи ще куди-небудь, бо нікому не копайте могилу, самі в неї і впадете!!!!
Відповісти
Класний сучасний садочок! Чудові вихователі і помічниця. Мій син їх дуже любить. І моїй дитині подобаються їхні котлетки! А якщо у Вашої дитини печія, то Ви б краще звернулись до лікаря, а не гнівні статті писали.
Відповісти
Останні новини
«Кухарі тащать і тащать»: у Луцьку батьки скаржаться на крадіжки в садочку
06 квітень, 2018, 10:54