У двох волинських містах пограбували людей

У двох волинських містах пограбували людей
Минулої доби співробітники Ковельського та Любомльського відділів поліції встановили особи зловмисників, котрі пограбували 34-річного ковельчанина та 55-річного жителя Любомля.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

До Ковельських поліцейських учора вночі звернувся 34-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що в Ковелі посеред вулиці невідомий вирвав із його рук телефон «Nokia» та втік. Оперативники спільно із дільничними офіцерами поліції встановили причетність до скоєння грабежу 48-річного ковельчанина.

Із аналогічною заявою до любомльських поліцейських звернувся 63-річний місцевий житель. Поліцейські з’ясували, що в ніч на 05 квітня 52-річний житель Любомля вдома у потерпілого заволодів мобільним телефоном марки «Nokia» з сім картою та чохлом, у якому було 500 грн. Сума збитку становить 1 тис. грн..

Окрім того, 3 квітня 21-річний ковельчанин відкрито заволодів електронною цигаркою марки «Vape Ammit» 25-річного жителя Ковеля. Потерпілий звернувся із заявою до поліції.

За усіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років. Тривають розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У двох волинських містах пограбували людей
06 квітень, 2018, 11:27