«Ніхто не вірив, що ми відродимо армію», – Артур Герасимов. ВІДЕО

 «Ніхто не вірив, що ми відродимо армію», – Артур Герасимов. ВІДЕО
Голова фракції БПП "Солідарність" у Верховній Раді Артур Герасимов каже, що українська влада, якій вдалось встояти проти агресора, знаходиться під постійною атакою Кремля.

Для країни-агресора те, що зробила Україна, – це диво. Про це сказав нардеп Артур Герасимов 6 квітня під час ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE".

"Ніхто не вірив, що в 2014 році Україна встоїть. Ніхто не вірив, що ми відродимо армію. Ніхто не вірив, що відродиться оборонна промисловість, яка зараз у світовій десятці", – сказав Артур Герасимов.

Він також додав, що ніхто не вірив у те, що можна об'єднати світову спільноту, яка застосує санкції проти Кремля. Адже санкцій не було під час конфлікту РФ з Грузією, з Придністров'ям.

"Саме тому ми повинні розуміти, що українська влада, яка це зробила, знаходиться під постійною атакою країни-агресора. Хіба нас Кремль має за це любити чи ні? Тому йде дуже багато інформаційних вкидів, які спрямовані на те, щоб роз'єднати країну і якомога гірше показати ті речі, які сьогодні змінюють країну", – переконаний Артур Герасимов.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
найкраща: "Подайте хероям на харчування!"
Відповісти
Останні новини
«Ніхто не вірив, що ми відродимо армію», – Артур Герасимов. ВІДЕО
06 квітень, 2018, 20:37