Середньовіччя по-луцьки: у гуртожитку нема ні світла, ні гарячої води

Середньовіччя по-луцьки: у гуртожитку нема ні світла, ні гарячої води
Без світла, гарячої води і часом навіть без дверей живуть мешканці гуртожитку Міжнародного біотехнічного університету, що на вулиці Електроапаратній у Луцьку.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Майже сотня людей щодня змушені митися в холодній воді та готувати в своїх кімнатах, адже належні умови для проживання - відсутні.

За словами студентів, вахтера там немає, прибиральниця буває раз в тиждень, а комендант приходить лише за оплатою.

Сергій працює охоронцем. Він знімає кімнату в гуртожитку за 1350 гривень на місяць. За його словами, в будівлі всього 50 кімнат, а отже щомісяця мешканці мали б сплачувати понад 50 тисяч гривень. Окрім того, чоловік запевняє, що четвертий поверх взагалі облаштований незаконно.

Ні комендант, ні власник приміщення - слухавку не піднімають. В самому університеті від гуртожитку відхрещуються, кажуть, що він на балансі в Києва.

А Президент Міжнародного науково-технічного університету спілкуватися з журналістами відмовився.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закінчував я цей "університет", єдине чого я там навчивмя - це давати хабарі. Це такий інститут хабарництва, де всім заправляє Демянівна, де відкрита купа кримінальних справ проти керівництва, де в минулому дитячий садочок, рахується головним корпусом "універа", де студенти які неможуть заплатити за екзамени ідуть в Гараджу, де розташований будинок і горОд ректора і там відпрацьовують (сам картоплю сапав два дні)...це просто піз*дець
Відповісти
Жити людям в таких умовах і називати цей нужник гуртожитком - це плювок місцевої влади і цього ж "інституту" в обличчя міста, області. Чому до цієї пори ніхто нічого не знав про цю лачугу?! Бомжі живуть краще.
Відповісти
Дуже дивно, панове журналісти.
Пишете, що гуртожиток на балансі київського університету, а питання задавати прийшли у луцький інститут.
Тут хоч хтось у чомусь розібрався, чи хоча б намагався розібратись. В сюжеті вивіски всіх закладів підряд показали. Ще тільки вивіски Водоканалу не вистачає!
Що показали - самі не зрозуміли, а глядачі тим більше.
Відповісти
Цілком підтримую Саню!
Дем'янівна - це рідкісна зараза! Її крик та матюки було чути на інших поверхах. Причому не важливо хто був перед нею: студент, вагітна студентка чи навіть викладач. Діставалось усім!
А хабарі як брала - ніхто не зрівняється!
Відповісти
Взагалі причому Дем"янівна? ЇЇ там нема з 2012 року, а керує та заправляє усім іі учениця-Гнатюк Наталія Євгенієвна,яка перещеголяла Дем"янівну в стократ.Не там шукаєте і не про тих говорити!
Відповісти
краще закрити цю богодельню,бо толку там нема лише зробили притон і займаються притулком сумнівних осіб .Де правоохоронні органи ? Чому мовчать чи вони там мають свою долю?Ви поцікавтися теперишнім керівництвом цього притону.Це особи,які звикли жити завжди за рахунок когось на широку ногу.
Відповісти
Останні новини
Середньовіччя по-луцьки: у гуртожитку нема ні світла, ні гарячої води
07 квітень, 2018, 06:44