У Луцьк на Великдень приїхали діти з Волновахи. ФОТО

У Луцьк на Великдень приїхали діти з Волновахи. ФОТО
У рамках співробітництва між Луцьком та Волновахою Донецької області діти з Донеччини уже четвертий рік Великодні канікули зустрічатимуть у нашому місті.

І от сьогодні до Луцька приїхала група у складі 50 дітей та 4 дорослих з Донеччини, - інформує прес-служба Луцької міської ради.

Зустрічати гостей на Луцький залізничний вокзал з хлібом та вишитими рушниками прийшли секретар міської ради Григорій Пустовіт, директор департаменту сім’ї молоді та спорту Олексій Веремійчик, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, начальник служби у справах дітей Федір Шульган, депутати міської ради, педагоги загальноосвітніх закладів.

Потому діти поїхали на сніданок та офіційне відкриття табору в навчально-виховний комплекс №9, де їх зустріли учні, вчителі, сім’ї в, яких діти проведуть свято.

Директор школи Олександр Дубина привітав гостей та побажав гарного свята та цікавого перебування на Волині.

Керівник групи, директор інформаційно-методичного центру відділу освіти Ірина Жежер подякувала лучанам, що вже вкотре так тепло й гостинно зустрічають групу з Донецької області. Діти привезли з собою подарунки, зроблені власноруч, а також підготували авторську пісню під назвою “Ти не один”.

Учні школи № 9 підготували цікаву концертну програму. Всі гості отримали в подарунок пасхальні кошики, які зможуть освятити в храмі.

У рамках перебування на Волині діти матимуть можливість поспілкуватися зі своїми однолітками з загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька, оглянуть Старе місто, Луцький замок, Луцький зоопарк, Жидичинський Свято-Миколаївський монастир та храм Волинської єпархії УПЦ Київського Патріархату у с. Зміїнець.

Візьмуть гості з Волновахи й участь у святкових Великодніх заходах, які будуть проводитися у Луцьку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьк на Великдень приїхали діти з Волновахи. ФОТО
07 квітень, 2018, 13:08