Все найкраще - дітям: шацький садочок отримав спорткомплекс для малюків

Все найкраще - дітям: шацький садочок отримав спорткомплекс для малюків
У Шацькому дошкільному навчальному закладі №1 «Росинка» нещодавно з'явився дитячий спортивний комплекс, який придбали за гроші батьків.

Про це інформує Шацький край.

В приміщенні закладу з нового навчального року функціонує спортивний зал, де дітки з задоволенням роблять фізичні вправи і грають рухливі ігри. А нещодавно там з’явився новенький дитячий спортивний комплекс, придбаний за кошти батьків.

"Спочатку ми сподівалися на фінансову підтримку селищної ради, проте в нас виникла нагальна потреба в придбанні деякого технічного обладнання, тому кошти з органу місцевого самоврядування пішли саме на це. Батьки не стали чекати іншої нагоди і вирішили придбати комплекс за власні кошти", – каже завідувач закладу Людмила Науміч.

Зі слів голови батьківського комітету дитсадка Лілії Ковш, вартість комплексу – 3 659 грн., доставка – 255 грн. Батьки вихованців дали згоду і оперативно зібрали кошти, з кожної дитини вийшло по 40 грн. За ці гроші купили не лише спортивний комплекс, а й дрібний інвентар для занять фізкультурою (м’ячі, гімнастичні палиці, обручі, лабіринти, кеглі, кубики тощо), диско-шар зі світломузикою та спецефектами в актовий зал.

"Новий спортивний комплекс – це велика радість для наших діток. На ньому з задоволенням займаються всі вихованці, окрім ясельної групи. Заняття з фізкультури для них – одне з улюблених, бо можуть спускатися з ковзанки, лазити по драбинках, гойдатися на канатах, а ще стрибати на м’ячах, долати ходи лабіринту та багато іншого. Усміхнені і щасливі дітки – це головна вдячність за старання і працю наших батьків! Тому від себе особисто і від усіх педагогічних працівників я дякую їм за розуміння, підтримку і великий вклад у розвиток дитсадка", – наголосила завідувачка дитсадка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Все найкраще - дітям: шацький садочок отримав спорткомплекс для малюків
08 квітень, 2018, 15:00