Хлопець отримав три роки за те, що відбивався вилами від міліціонерів

Хлопець отримав три роки за те, що відбивався вилами від міліціонерів
До трьох років позбавлення волі засудили волинянина, який запекло відбивався від міліціонерів, не бажаючи їхати до райвідділку.

Обороняючи власну свободу, відчайдух навіть вхопився за вила. пише IA ZIK.

Зі слів постраждалих міліціонерів, 18 липня 2010 року вони чергували в складі слідчо-оперативної групи. За викликом вони виїхали до річки в селі Іванівка Іваничівського району, де трапилася бійка. Пізніше на вулиці Центральній у селі вони натрапили на громадянина, схожого на описаного учасника бійки. Отож, правоохоронці представилися і попросили чоловіка пред’явити документи. Їх у перехожого не виявилося. Відтак працівники міліції запропонували йому проїхати до відділку для встановлення особи та з’ясування обставин конфлікту біля річки.

Щоправда, чоловік на це не погодився. Як з’ясувалося згодом – він був умовно-достроково звільнений з-за грат. Коли ж спалахнула шарпанина, він і надалі пручався, не бажаючи сідати до службового авто. Міліціонери навіть не змогли вдягнути йому кайданки. Коли ж розбишака таки опинився у міліцейській машині, то і тут зумів викрутитися. Чоловік схопив за горло водія-сержанта і вдарив по голові старшого лейтенанта із відділу карного розшуку.

Він вирвався з машини і чкурнув на подвір’я будинку, розташованого неподалік. Тут він від правоохоронців відбивався уже вилами. Лише коли міліціонери взялися за табельну зброю – втік. Щоправда, ненадовго.

У суді чоловік заявив, що працівники міліції під час його затримання діяли незаконно.

Але суд із його думкою не погодився. Підсудному «дали» три роки позбавлення волі (у тому числі – рік невідбутого покарання).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ось такі в нас "правоохоронці", вони хіба бабульок по мітингах можуть ганяти)
Відповісти
адін удар, штири диркі )
Відповісти
Прям як фільмі РЕМБО. Там тоже Сталлоне відбивався від шеріфів
Відповісти