Луцький магазин «прославився» у програмі «Ревізор»

Луцький магазин «прославився» у програмі «Ревізор»
Об’єктом дослідження журналістів програми «Ревізор» став супермаркет «Салют» на проспекті Грушевського в Луцьку.

Про це йдеться в передачі на сайті Нового каналу.

У підсобному приміщенні супермаркет «Салют» Наталію Кудряшову обурила відсутність стикерів на готових стравах. Коли вони були приготовані та чи досі придатні для споживання – невідомо.

«До того ж, поруч із магазином розташована обласна лікарня. Купуючи тут їжу сумнівної якості, пацієнти можуть отруїтися й отримати додаткові проблеми зі здоров’ям», - йдеться у повідомленні.



Довідково:

Заклади проходять перевірки за п’ятьма критеріями: маркування, некондиційний товар, температурний режим, чистота та персонал. Команда «Ревізор: Магазини» покаже глядачам виробничий цех, якщо такий є, складські приміщення і торговий зал. У кожному місті перевіряється кілька локацій, даючи глядачам відповідь, де безпечно купувати продукти, а де це робити не варто.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а на волинських новинах стаття про старий ринок і коли я написав комент який звучить ось так(ото хтось лапу на участок де ринок знаходеться , хоче положити) його там просто банять, є таке прислів"я , на злодійові шапка горить, ось це майбуть про палицю, майбуть вони там землю хочуть загарбати, і взагалі я замітив, тільки негативний комент про палицю чи окров волинські новини його банять, де вільна думка і незалежна газета??????
Відповісти
а ти спробуй тут шось негативне про івахіва написати) незалежних ЗМІ в Луцьку немає, всі від когось зарплату отримують...
Відповісти
тут твій комент опублікували, а там таке забанятьь зразу
Відповісти
Останні новини
Луцький магазин «прославився» у програмі «Ревізор»
09 квітень, 2018, 22:56