Сусідські чвари: у Луцьку дві родини не можуть поділити територію

Сусідські чвари: у Луцьку дві родини не можуть поділити територію
У Луцьку на вулиці Уласа Самчука сусіди не можуть поділити територію - через це одна із родин не має можливості дістатися до власної домівки.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Великодні свята перетворилися у справжню сусідську війну на вулиці Уласа Самчука в Луцьку. Олександр Дьячков каже, що живе тут з сім'єю вже 40 років. Переконує, що до цього ніколи конфліктів з сусідами не мав. Проте сьогодні - його не впустили до власного будинку.

Чоловік каже, що два роки тому, частину сусідського будинку за адресою Уласа Самчука, 14 купила сім'я Самчуків та показує документи від 2005 року, на яких видно, що територія - спільного користування. Проте, Інна Самчук переконує, що це їхня приватна власність і пускати Дьячкових до їхнього власного будинку - не збирається. Розібратися між сусідами викликали слідчо-оперативну групу луцької поліції.

Натомість правоохоронці закрилися разом з господарями на подвір'ї у Самчуків. А коли вийшли - не змогли пояснити, чому не прийняли заяву у Дячкова. За словами останнього, документи нових сусідів вказують на прохід до будинку з іншого боку - зі сторони дитячої залізниці.

Однак, юрист каже, що це не причина закривати прохід. Юрист каже, щоб довести право проходу - варто звертатися до суду, а поки Дячкові думають, як потрапити до власної домівки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та якого нафік суду! Виконавчі органи міськради самоусунулися від вирішення - то їхні прямі функції. Стрєлки перевели на правоохоронців. Людям треба судитися з міськрадою !
Відповісти
Зайнятим особистими справами працівникам міськради не до земельних спорів громадян. Приміром, схили не приватизовуються та залишаються у держвласності, хоча дехто зі спірних сторін цього не визнає, та роз"яснювати порядків нікому...
Відповісти
Останні новини
Сусідські чвари: у Луцьку дві родини не можуть поділити територію
10 квітень, 2018, 11:08