Яценюк теж сяде?

Яценюк теж сяде?
«Регіонали» хочуть, щоб лідера опозиційної парламентської фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка притягнули до кримінальної відповідальності.

Про це заявив представник парламентської фракції ПР Владислав Лук'янов в ефірі телеканалу ТВі, пише ТСН.

«Ця система профінансована з порушенням законодавства та порядку використання бюджетних грошей. За таке чиновники низького рангу несуть кримінальну відповідальність», – наголосив регіонал.

«Причетним до системи «Рада-3» є перша особа блоку «Батьківщина» – Арсеній Яценюк, тому що не було узгодження з бюджетним комітетом, не було закладено фінансування цієї системи в кошторисі ВР», - пояснив він.

Лук'янов зазначив, що рішення про виділення грошей на «Раду-3» ухвалювалося тодішнім спікером Ради одноособово.

«Бюджетні гроші, які не були використані на інші видатки, мусили бути повернені в державний бюджет. В тій ситуації вони були використані по одноосібному рішенню Яценюка й витрачені за його особистим розпорядженням. За такі рішення він і був знятий зі своєї посади», - розповів депутат.

І додав, що особисто проситиме генерального прокурора про відкриття кримінальної справи проти Яценюка.

«Нехай прокуратура розслідує цю справу», – підсумував Лук'янов.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та того Лук.нова треба самого в СИБІР!!! Щоб очі не мозолив своїм писком
Відповісти
Раз Лук*янов сказав - ТАК і БУДЕ! Владик - це ОДИН із НАЙТУПІШИХ та НАЙПІДЛІШИХ із когорти Ригіналів! БИЛ-БИ ЧЄЛОВЄК,а СТАТЬЯ НАЙДЬОТСЯ!!! Так вони і ДІЮТЬ!!! Вже не знають,ЯКУ ЩЕ СТАТТЮ "ПРИШИТИ" ЮЛІ?! Вношу пропозицію - ЮЛЮ посадити за те,що ВОНА ОТРУЇЛА Сталіна та Брежнєва!!! Так і Яценюку (ЧИ БУДЬ-КОМУ З НАС!)в будь-який момент - ПРИШИЮТЬ НЕОБХІДНУ СТАТТЮ!!! ЦЯ КРОВОЖЕРЛИВА ВЛАДА НАПИЛАСЯ МАЛО КРОВІ
бо СИТІ СВИНІ СТРАШНІШІ,НІЖ ГОЛОДНІ ВОВКИ!!! ДОПОКИ - НАША ХАТА БУДЕ З КРАЮ і НІЧОГО НЕ ЗНАЮ - ВОНИ "ПЕРЕМОЖЦІ",а переможців не судять!!!
Відповісти
Згідна, але це мало кому, нажаль, зрозуміти... Не думаю,що Яценюка посадять - Ахмєтову це не вигідно=), ну я на це надіюсь),бо це вже реально перебор буде...
Відповісти
Здуріти можна))))
Відповісти
промокашка є промокашка
Відповісти
всіх,всіх, всіх неугодних ПР-аналу кацапофашисту лукянуву Расстрялять!!! на калєні пєрєд бидлом ПР-кацапфашистом люкяновімь янук0вощ!!!
Відповісти
Если кролик будет продолжать оскорблять уряд и Президента то скоро сядет как Юля и Юра.100 пудов.
Відповісти
тут вам не здесь а там.
Відповісти