Волинські лісівники збудували сотні кілометрів доріг

Волинські лісівники збудували сотні кілометрів доріг
За десять років волинські лісівники збудували в області 520 кілометрів доріг, 40% із яких – соціального значення.

Про це повідомили 10 квітня під час наради щодо належного утримання експлуатаційного стану доріг загального користування місцевого значення, якими здійснюють перевезення лісопродукції.

За словами заступника начальника Волинського обласного управління лісового й мисливського господарства Олександра Рибчинського, колегія управління тримає на контролі питання низки доріг. Опісля лісівник розповів, що протягом 2007-2017 років збудували 520 км нових доріг, 40% з яких мають соціальне значення.

До слова, часто завдяки роботі лісівників, зокрема, з'являлися навіть дороги між деяким селами.

Протягом лише 2017 року волинські лісівники збудували 102 кілометри доріг, і на 2018 рік ставлять для себе завдання збудувати не менше. Так, цьогоріч планують облаштувати 54 кілометри доріг з твердим покриттям. Окрім того, лісівники будуть обслуговувати вже збудовані дороги.

Рибчинський також розповів, що силами державних лісогосподарських підприємств створили інтерактивну карту лісових доріг, на якій зручно відслідковувати їхній стан. Щороку на дороги лісівники спрямовують чимало коштів – минулоріч сума сягнула понад 15 мільйонів гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звідки знати Рибчинському, що усі дороги мають соціальне значення. В тому числі й ті, по яких возять крадений ліс. Усе, що повязане з людьми і людськими відносинами - соціальне.
Відповісти
Останні новини
Волинські лісівники збудували сотні кілометрів доріг
10 квітень, 2018, 15:44