Харчі подешевшали на 7-27%, - волинські статистики

Харчі подешевшали на 7-27%, - волинські статистики
Протягом 2012-го року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої на споживчому ринку області зменшились приблизно на 3,1%.

Серед харчових продуктів найбільше подешевшали овочі, яйця, цукор, рис, продукти переробки зернових, молоко, вершкове масло на 27,3–7,8%, повідомили в Державній службі статистики України.

Водночас збільшились ціни на спеції, маргарин, кисломолочну продукцію, м’ясо птиці, яловичину та телятину на 7,6–3,7%. Алкогольні напої та тютюнові вироби подорожчали приблизно на 3,8%.

Зростання цін в сфері охорони здоров’я на 1,7% відбулося через подорожчання діагностичних послуг, послуг санаторно-курортних установ та стоматологічних послуг. Підвищення цін на транспорт на 3,0%, зумовлено подорожчанням палива та мастил.

Зростання вартості послуг освіти на 2,8% пов’язано з підвищенням плати за навчання на курсах, за послуги закладів дошкільної освіти, навчання у середніх та вищих навчальних закладах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Серед харчових продуктів найбільше подешевшали овочі, яйця, цукор, рис, продукти переробки зернових, молоко, вершкове масло на 27,3–7,8%, повідомили в Державній службі статистики України. "

Це що за "пальот фантазії"???
Хто цю байку складав та писав???
Казка,не більше того..., адже, нічого не подешевшало, а навпаки взимку ще й ціни зросли!!!
Відповісти
Люди, не судіть строго! Просто Азаров нам сказав такі цифри намалювати. А нє, то вижене з роботи без виплати вихідної допомоги.
Відповісти
Статистика вкотре "отжигает" :)

згоден з Лучанкою, "бурний пальот фантазії".
Відповісти
ПИ З дь О ш !!!
Відповісти