Завершилась «Великодня майстерня»-2018. ФОТО

Завершилась «Великодня майстерня»-2018. ФОТО
Впродовж двох тижнів у Луцьку тривав творчий проект «Великодня майстерня», у рамках якого влаштували безліч майстер-класів.

Підбиття підсумків проекту відбулося 10 квітня у Палаці культури міста Луцька.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт повідомив, що цього року до Луцька на Великдень приїхали гості з Павлограда (Дніпропетровська область), які також взяли участь у проекті «Великодня майстерня».



«Те, що у нас відроджуються та мають подальший розвиток традиції, те, що, ми маємо юних послідовників, які продовжують творити, є традиційними для Волині. Завдяки таким проектам ми будемо єдиною та вільною європейської країною», - додав він.





Представники Сходу України розповіли, що їм дуже сподобалось у Луцьку та подякували лучанам за теплий прийом і можливість повчитися чомусь новому.

Директор департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів розповіла, що у 2018 році «Великодня майстерня» налічувала понад 600 різноманітних майстер-класів. Їх влаштували завдяки 24 майстрам народної творчості міста Луцька, яких під час підбиття підсумків проекту нагородили подяками.



Цікаво, що учасниками заходів у рамках проекту були не лише діти, але й дорослі.



















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.