На Волині реконструюють 4 амбулаторії

На Волині реконструюють 4 амбулаторії
На Волині підписали першу угоду на реконструкцію чотирьох амбулаторій у Луцькому районі та обласному центрі Волині.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА» у Facebook.

На Волині у рамках реалізації Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» підписали першу угоду.

Відповідно до документів, ТОВ «Шинака-Україна» візьметься за роботу на чотирьох об’єктах: у амбулаторіях, які запрацюють у Лаврові та Піддубцях Луцького району, та у приміщеннях за адресами вулиця Бенделіані, 7 і вулиця Рівненська, 119-а у Луцьку.

Роботи мають бути виконані упродовж шести місяців. Їхня загальна вартість – понад 12 мільйонів гривень.

Наразі це – перша угода компоненту «Ремонт і реконструкція амбулаторій загальної практики-сімейної медицини». Усі інші тендери хоча й відбулися, однак документи з тих чи інших причин не були підписані. По-перше, у торгах взяли участь підприємства, які, як з’ясувалося після перевірки, не відповідали кваліфікаційним вимогам банку, тож їхні пропозиції відхилили. А по-друге, деякі договори не підписані у зв’язку з відмовою від наданих акцептів таких підрядників, як ТзОВ «ЖИТЛОБУД-2» та ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Тож комісія з відбору припинила тендерні процеси за цими закупівлями.

Нині триває підготовка документів для проведення повторної закупівлі для об'єктів першої фази та закупівлі робіт для об’єктів другої фази будівництва в рамках Субпроекту Проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров'я на службі в людей».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.