У Луцьку схиблена жінка ледь не підірвала багатоповерхівку

У Луцьку схиблена жінка ледь не підірвала багатоповерхівку
Лучанка, перебуваючи в неадекватному стані, погрожувала підірвати будинок, в якому жила.

Вибуху газу вдалось запобігти завдяки шестикласнику, який вчасно повідомив про те, що його матір зачинилась у кухні і хоче підірвати багатоповерхівку газом, повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньгаз».

Надзвичайна подія трапилася в будинку на вулиці Декабристів, 3. Жінка в неадекватному стані, зачинившись у кухні, заявляла, що відкриє всі конфорки на газовій плиті і підірве помешкання. Тоді дванадцятирічний син жінки викликав правоохоронців.

Оперативна група міськвідділу міліції та аварійна бригада «Волиньгазу» потрапили кухні, де зачинилась жінка, виламавши двері.

Хоча причиною такої агресивної поведінки стала сімейна сварка, проте наслідки могли б відчути навіть мешканців сусідніх будинків. Після висновків слідства буде визначено, чи взагалі постачатиметься газ до цього помешкання, аби не повторити ситуацію.

Загалом, правила газопостачання забороняють допускати до користування газовими приладами дітей, нетверезих та недієздатних осіб. До цього списку також відносяться люди, які не пройшли інструктаж із безпечного користування газом у місцевому газовому господарстві.

Проте, як і в даному випадку, серед звичайних абонентів бувають психічно неврівноважені та агресивні люди, запальний характер яких відомий родичам, сусідам, працівникам ЖЕКу чи ОСББ. Саме від цих людей залежить безпека і життя не лише самих зловмисників, а й їх родин та сусідів.

Самі ж сусіди повинні слідкувати, щоб ЖЕК або ОСББ направляв кожного нового мешканця будинку на інструктаж у місцеве газове господарство. За недієздатною особою чи людиною глибоко похилого віку має наглядати опікун. В протилежному випадку для цього помешкання необхідно шукати інше джерело енергії, але не газ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так тож про нашу "лучанку"....хто ще такий неадекватний!!!!
Відповісти
Народ: так то про тебе, бо ти навіть слова правельно писати не можеш та нікі чужі використовуєш,щоразу-щось нове та тупе)
Відповісти
А ти мюсливець виходить вмієш :)

"слова правельно писати не можеш"
Відповісти
Та все там правЕльно)
Відповісти
ну,я бачу, у вас з Дімоном все чётко),мови нема) стопудово реальні "пацани"
Відповісти
мабуть під цим ніком Оленка сидить,яка ПРАВИЛЬНО слово любить виправляти, адже це і було суттю взнати хто тут псих), все саме стало на місця свої)...,н да...
Відповісти
І "нікІ" теж "правЕльно"! Браво, мисливцю-грамотію! Розсмішив ти усіх!
Відповісти
А ти тим більше, що під 1 людиною 235 ніків..., розуму нема,то і слово ПРАВИЛЬНО не допоможе в житті),бо вже видно,що й до чого та по с-ки)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку схиблена жінка ледь не підірвала багатоповерхівку
07 лютий, 2013, 09:39