Повідомили, які райони на Волині затопило найбільше

Повідомили, які райони на Волині затопило найбільше
Любешівський та Ратнівський райони найбільше постраждали від повеней.

Про це повідомляє Волинське обласне управління водних ресурсів.

Станом на 10 квітня на території Волинської області затоплено та підтоплено: у Любешівському р-ні 1460 га сінокосів та с/г угідь, у Ратнівському р-ні 2755 га с/г угідь та 9 садиб (с. Шменьки, с. Височно та смт.Ратне), з них 1010 га повеневими водами, у Рожищенському р-ні підтоплено 1 га с/г угідь, у Ковельському р-ні підтоплено 12 га с/г угідь поблизу с. Свидники, у Маневицькому районі затоплено 100 м комунальної автодороги повеневими водами р.Стир та підтоплено тало-дощовими водами 1 га с/г угідь і 1 садиба у с. Нічогівка, у Шацькому р-ні підтоплено 20 га с/г угідь неподалік с. Плоске.

Найскладніша водогосподарська обстановка склалась у Ратнівському районі поблизу с.Щедрогір, с.Підгір’я, с.Річиця, с.Мельники Річицькі та у Любешівському районі, - це с.Ветли, с.Цир, с.Підкормілля, с.Березна Воля, с.Рудка.

На польдерних меліоративних системах працює 19 насосних станцій управлінь водного господарства, якими з початку року відкачано 26,4 млн. м3 надлишкових вод.

З початку квітня аварійними бригадами водогосподарських організацій були проведені ремонти на 6 водогосподарських об’єктах – в основному це ремонт дамб, пошкоджених бобрами. На сьогодні ремонтні роботи повністю завершені на всіх об’єктах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, які райони на Волині затопило найбільше
11 квітень, 2018, 09:33