Третю мистецьку акцію «Сушка» у Луцьку присвятять любові

Третю мистецьку акцію «Сушка» у Луцьку присвятять любові
Третя мистецька акція «Сушка» в Луцьку буде присвячена любові та приурочена до Дня закоханих.

Захід розпочнеться 10 лютого о 12:00. Згідно концепції «Сушки», автори презентуватимуть свою творчість у нестандартному форматі, а також обміняти свої світлини на роботи інших учасників, повідомили в Центрі туристичної інформації.

Цього разу лучани матимуть нагоду переглянути представлені фото впродовж тижня – до 16 лютого світлини прикрашатимуть кав’ярню «Золотий дукат».

Перша «Сушка» у 2013-му році називатиметься «Луцьк – це любов». Тому організатори заохочують приносити фото, пов’язані із Луцьком, любов’ю та любов’ю до Луцька.

Учасники «Сушки» мають нагоду роздрукувати свої фото зі знижкою 40% у фотосалоні «Фуджі Експрес», роздрукувавши купон зі сторінок події у соціальних мережах.

Перші «Сушки» були організовані в Луцьку восени та пройшла під назвою «Дворик мого міста», об’єднавши загалом понад 20 професійних фотографів та аматорів.

Організатори намагались відтворити атмосферу затишного подвір’я, де можна було пограти у настільні ігри, помалювати, помізкувати над головоломками, або просто послухати музику та поспостерігати за життям імпровізованого двору.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Третю мистецьку акцію «Сушка» у Луцьку присвятять любові
07 лютий, 2013, 10:20