На Волині перевірили школи і дитсадки: знайшли «пожежні» порушення

На Волині перевірили школи і дитсадки: знайшли «пожежні» порушення
На Волині перевірили стан пожежної безпеки у 9-ти навчальних закладів.

Так вчора, 10 квітня, працівники ДСНС перевірили пожежну безпеку у школах і дитсадках. За результатами склали 6 протоколів, - йдеться на сайті Волинської ОДА.

Зокрема, перевірили: загальноосвітні школи села Замличі Локачинського району, села Дольськ Любешівського району, НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня – дитячий садок» с. Комарове Ратнівського району, а також школу та дитсадок села Дерно Ківерцівського району.

Усі ці заклади не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією, а дерев’яні конструкції горищ не оброблені засобами вогнезахисту. Окрім того, на перевірених об’єктах у селі Дерно Ківерцівського району кількість вогнегасників менша за нормативну.

Разом із тим, зафіксували ряд недоліків й у закладах культури області. Для прикладу, приміщення палацу культури і техніки ПАТ «Ковельсільмаш» міста Ковеля не обладнано системою протипожежного захисту, не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій сценічної коробки та горючих декорацій. Будівля Турійської центральної районної лікарні не обладнана автоматичною пожежною сигналізацію, системою оповіщення людей про пожежу та управління евакуацією, а також там не проведено вогнезахисне обробляння дерев’яних конструкції покрівлі.

"З персоналом закладів, де відбулися перевірки, рятувальники провели інструктажі з порядку дій на випадок пожежі, а також провели тренінги з використання вогнегасників", – повідомив начальник управління ДСНС у Волинській області Володимир Грошовінчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так у одного пожежника форма одягу не відповідала встановленій інструкцією, а у другого шапка була повернута н аправий бік, що грубо суперечить правилам поведінки службової особи. ПОТРІБНО написати нормальні правила пожежної безпеки, а не правила брати хабарі.
Відповісти
Останні новини
На Волині перевірили школи і дитсадки: знайшли «пожежні» порушення
11 квітень, 2018, 21:01