Це брехун, - Гриценко про Ігоря Палицю

Це брехун, - Гриценко про Ігоря Палицю
Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко назвав голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю (на фото) брехуном.

Про це він сказав 11 квітня під час прес-конференції у Луцьку.

Так, Анатолій Гриценко прокоментував заяви голови Волинської обласної ради про нібито розкрадання Гриценком української армії.

«Печалька, як каже мій син, що на Волині таких обирають в обласну раду та ще й головою. По-перше, він бреше. По-друге, я не вважаю цю людину взагалі калібром таким, щоб керувати обласною радою. Це брехун. Хай подає в суд на мене», - сказав Гриценко.

«Якби він був державним діячем і читав закони, він би знав: жоден міністр, незалежно від прізвища, включаючи нинішнього, не мав і не має права продавати», - додав Гриценко.

Нагадаємо, 8 лютого під час сесії облради Ігор Палиця заявив, що, будучи на посаді Міністра оборони України, Гриценко розкрадав землі української армії на узбережжі Чорного моря, розформував десантну бригаду, яка базувалась на півдні Одеси та розпродав Будинок офіцерів у Луцьку.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В палиці неи лише вказана Гриценком моральна вада брехня. Це - похідне від крайньої зухвалості, хамства, сасмовпевненості. Там цілий букет.
Відповісти