У пасхальні вихідні в Луцьку рятували в рази більше п’яних пацієнтів

У пасхальні вихідні в Луцьку рятували в рази більше п’яних пацієнтів
Луцька міська клінічна лікарня у великодні вихідні надавала допомогу 27 пацієнтам у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляють на сторінці медзакладу у Facebook.

За інформацією медзакладу, протягом пасхальних вихідних до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні звернулося 132 пацієнти. З них 82 госпіталізували, п’ятдесятьом – надали амбулаторну допомогу.

У травмпункті лікарні отримали допомогу 152 травмованих. З них 30 – з переломами, чотирьох покусали тварини, а 27 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп`яніння.

Зауважмо, що, для прикладу, протягом вихідних, що передували пасхальним, до Луцької міської клінічної лікарні привезли лише 4 пацієнтів у стані сильного алкогольного сп’яніння.

«Пережили Великдень, а попереду – травневі свята. Тому потрібно пам"ятати про те, як фізично собі не нашкодити. Вживаючи алкоголь, варто розраховувати на власні сили. Від кількості випитого смак не зміниться, а рівень сп’яніння і ризик втрати самоконтролю – таr/ Тож, починаючи застілля, пам’ятайте, що життя після свят триває!», – йдеться також у дописі медиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У пасхальні вихідні в Луцьку рятували в рази більше п’яних пацієнтів
11 квітень, 2018, 15:21